spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Ce anume au căutat anchetatorii acasă şi în biroul primarului de Rediu? Acuzaţia: corupţie la angajări

- Advertisement -

Comunicatul oficial menţionează presupuse fapte de corupţie în cazul unor angajări la primărie. Anul acesta, administraţia comunei a publicat patru anunţuri de angajare. Descinderile s-au încheiat cu ridicarea câtorva unităţi de memorie din calculatoare şi a unor documente.

UPDATE Primarul din Rediu a a avut un punct de vedere legat de acuzațiile care i se aduc, punct de vedere exprimat pe pagina sa de Facebook:

”Prietenii mei, în special consilierii locali ai comunei, au făcut intense eforturi și au  forțat raționamentul, cu efectul ocupării organelor penale cu fapte care nu există.
Voi sta drept în fața acestei „furtuni”, iar pe consilierii locali îi invit la treabă, în folosul dumneavoastră, al comunității.
Rămân dedicat interesului public, îmi doresc să se facă lumină curând în ceea ce privește incidentul de astăzi”, a scris Ciprian Grosu….https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/ce-anume-au-cautat-anchetatorii-acasa-si-in-biroul-primarului-de-rediu-acuzatia-coruptie-la-angajari-iata-posturile–363376.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.