-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Ce au găsit anchetatorii în casa fraților Tate. Obiectul care i-a uimit: „Incredibil“

- Advertisement -

Filmarea percheziției la locuința din Voluntari a fraților Andrew și Tristan Tate a scos la iveală amănunte inedite. În secvențele filmate se vede un adevărat studio video unde, susțin surse din anchetă, fetele se filmau în ipostaze indecente, iar imaginile erau apoi vândute pe net.

Pe lângă arme, bani și mașini de lux, un obiect inedit a fost descoperit de anchetatori în vila fraților Tate. Oamenii legii au găsit, pe biroul milionarilor, lângă monitoare, o statuetă reprezentând o gorilă, făcută din dolari. „Incredibil” se aude cum spune unul dintre anchetatori, conform imaginilor video. Contactate de Libertatea, surse din anchetă nu au putut confirma faptul că statueta era tapetată cu dolari adevărați.

Controversatul influencer online Andrew Tate a fost reținut în București, împreună cu fratele său Tristan, în cadrul unei anchete privind comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și viol.

Timp de nouă luni, procurorii antimafia au pus cap la cap toate probele ridicate din vila fraților Tate și de la studioul de videochat, pentru a putea să demonstreze că sunt reale acuzațiile formulate, la audieri, de către presupusele victime ale acestora…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/ce-au-gasit-anchetatorii-in-casa-fratilor-tate-2231442.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.