spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Ce averi au consilierii locali bârlădeni (VII) (DOCUMENTE)

- Advertisement -

LA INTERVAL… Continuăm prezentarea averilor aleșilor locali bârlădeni, care compun noul CLM de după alegerile locale din septembrie 2020. Sunt consilieri locali cunoscuți, unii au avut funcții prin Inspectoratul Școlar Județean, sunt profesori cu greutate și activiști de partid cu state vechi. Un singur consilier local este mai nou, nu prea am auzit de el, este vorba despre tânărul Florin Palade, care face parte din echipa primarului Dumitru Boroș. Profesorul Pasat Ionel, ca și la catedră, este foarte activ, are atitudine, iar acum vom vedea dacă are și bani, case sau terenuri.

Continuăm seria prezentării declarațiilor de avere și de interese ale aleșilor locali bârlădeni. Ne îndreptăm atenția către consilierii locali Palade Florin Nelu (PNL) și Pasat Ionel Marius (PNL), doi tineri liberali din garda primarului Dumitru Boroș.

Palade Florin Nelu, un tânăr intreprinzător și politician, cu averea în curs de … mărire

La capitolul terenuri, consilierul Florin Palade are menționat un teren intravilan, dobândit în 2012, prin cumpărare, de 2500 mp, în satul Trestiana, comuna Grivița. De asemenea, are menționat și un apartament, cumpărat în 2012 împreună cu soția sa, în suprafață de 115 mp, la Bârlad. Ca orice tânăr intreprinzător, are și o mașină Honda, fabricată în 2009, dobândită prin cumpărare. Mai deține și un credit luat de la o bancă, în 2012, cu scadența în 2042, de 48.000 de lei. Veniturile familiei Palade sunt: Florin Palade are pe 2020 un venit declarat de 30 000 de lei, de la o firmă din Pitești, iar soția sa a adus pe 2020 în casă un venit de 27 000 ca expert contabil la un Birou de Expertiză Contabilă din Bârlad. Curios este că nu apare ca venit indemnizația de consilier local pe 2020, a consilierului Florin Palade.

DOCUMENT: Declarație Florin Nelu Palade

Profesorul Ionel Marius Pasat, un tânăr cu o avere de invidiat!

Consilierul liberal Ionel Marius Pasat, se poate spune că dă clasă tinerilor politicieni, prin faptul că muncește mult, dar și averea este pe măsură. Deține: un teren intravilan în Bârlad, de 115 mp, obținut în 2017 prin donație, un apartament în Bârlad, din 2015, de 67,32 mp, cumpărat împreună cu soția sa, profesor și ea la câteva școli din Bârlad, precum și o casă, de 144 mp, obținută în 2017, prin donație. Mai are două autoturisme, achiziționate cu contracte de vânzare cumpărare, unul marca Kia – an fabricație 2002 și unul marca Ford, an fabricație 2009. De asemenea, profesorul Pasat Ionel și soția au un cont curent deschis la o bancă din Bârlad, în valoare de 135.709 lei. Nu are nicio datorie, niciun credit, nici nu deține bijuterii sau alte bunuri de preț. La capitorul venituri însă, familia Pasat stă excelent! Ionel Marius – consilierul liberal, a obținut în 2020, ca director adjunct la Liceul Tehnologic „Petru Rareș“ din Bârlad suma de 75.653 lei, plus 445 lei – ca și cursant la un proiect al ISJ Vaslui, plus 8510 lei – indemnizația de consilier, plus 570 lei ca profesor la Șc.Gim. „Principesa Elena Bibescu” din Bârlad și 778 lei de la Liceul Tehnologic „A.I.Cuza” Bârlad, ca profesor. Soția consilierului Ionel Pasat a obținut și ea un venit consistent de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș“ Bârlad – 55 840 lei, plus ca profesor: de la Fundația CREFOP – 4200 lei, de la AJPIS – 518 lei și de la Șc.Gim. „Stroe Belloescu” din Bârlad, 1151 lei. La aceste venituri s-au mai adăugat alocațiile celor doi copii ai familiei Pasat, de câte 2017 lei/fiecare copil.

DOCUMENT: Ionel Marius Pasat

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Daca averea consta în scrisul de analfabet , dar de fapt ei fac trefic de influență și de bani sub ochii tuturor cu mașini de lux, nu sunt ei vinovați…

    • ALO, DOMNII TRAFICANTI! Pentru limba romana apasati tasta 1!! Sunteti doxa de scoala nu?? Sau esti vreun fost elev la Petru Rares, iar dl. profesor te-a lasat repetent:)) Ca meriti, la cum schingiuesti limba romana! Mars la scoala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.