15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

CE COINCIDENTÃ!

- Advertisement -

Vasluiul a iesit din cãrti dupã douã etape trase la indigo

Etapa 31: Otelul Galati – Universitatea Craiova 2-1 (2 goluri din offise)

FC Vaslui – Poli Timisoara 1-1 (Vasluiul egalat pe final)

Etapa 32: Victoria Brãnesti – Otelul Galati 1-2 (Otelul câstigã din nou din offside)

Astra Ploiesti – FC Vaslui 1-1 (“Galben-verzii” primesc gol în ultima fazã)

BLESTEMATI Etapa trecutã Otelul Galati câstiga cu Universitatea Craiova prin douã goluri înscrise din offside, în timp ce Vasluiul era egalatã pe final de Poli Timisoara dupã ce a condus cu 1-0. Identic aveau sã se petreacã lucrurile si runda aceasta, când liderul s-a impus din nou în urma unei uriase greseli de arbitraj, iar “galben-verzii” au ratat victoria în ultimele secunde ale meciului, fiind egalati printr-un gol de cascadorii râsului.

Visul Vasluiului de a câstiga primul titlu din istorie s-a nãruit în doar douã etape, ce s-au desfãsurat dupã un scenariu izbitor de asemãnãtor. Fotbalistii antrenati de Viorel Hizo au de ce sã fie frustrati, pentru cã au avut douã runde consecutiv victoria în buzunar, dar au fost egalati de fiecare datã pe final de meci. În tot acest timp, actualul lider, Otelul Galati, avea sã scoatã sase puncte din sase în urma unor greseli mari de arbitraj. Jucãtorii de la malul Dunãrii s-au impus la limitã în fata Craiovei prin douã goluri din offside, pentru ca runda aceasta, cu Victoria Brãnesti, gãlãtenii sã iasã din nou învingãtori cu ajutorul “cavalerilor fluierului”. Arbitrajele din ultima perioadã i-au fãcut pe oficialii Vasluiului si Timisoarei sã iasã la atac si sã spunã cã titlul este acordat anul acesta cu dedicatiei formatiei al cãrui presedinte este Marius Stan.

“Ne-au nimicit”

Finantatorul “galben-verzilor”, Adrian Porumboiu nu a mai rezistat si a rãbufnit la adresa conducãtorilor fotbalului românesc, pe care îi suspecteazã cã trec cu bunãstiintã peste “nemerniciile” ce se întâmplã de câtiva ani în fotbalul românesc. „Suntem cobai. Nu ne-au mãcelarit, ci ne-au nimicit. Îi felicit, Otelul e campioanã. La pauzã, Prunea a intrat peste arbitri si a tipat la ei. A fost de fatã presedintele FRF. Ei numesc echipele campioane în ultimii ani în România. Sunt interese mari, iar noi nu suntem la nivelul lor. Presedintele FRF stie ce se întâmplã, acestea sunt lucruri vechi, fãcute de pe vremea când era Prunea la federatie. Este o nemernicie ce se întâmplã! Si la Brãnesti, arbitrii au fãcut ceea ce trebuiau sã facã.” – Adrian Porumboiu.

„S-a gresit în favoarea Otelului”

Presedintele CCA, Marius Avram care a asistat si el la partida dintre Astra si FC Vaslui, anuntã cã va lua mãsuri drastice împotriva arbitrilor care au gresit flagrant în acest final de campionat. Avram a recunoscut cã Otelul a fost favorizatã în mod inexplicabil în ultimele runde. „Nu ne explicãm greselile importante, clare, care au influentat rezultatele jocurilor. S-a gresit la jocurile Otelului pe finalul meciului, iar la celelalte s-a gresit în timpul meciului împotriva rivalelor. Suntem într-o continuã analizã a arbitrajelor. Vom lua mãsuri cum nu s-au luat niciodatã. Vom trage linie. Foarte multi din actualul lot nu se vor mai regãsi.” – Vasile Avram, presedinte CCA.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.