spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Ce cred vasluienii despre palma lui Bãsescu?

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PÃRERI…Majoritatea vasluienilor intervievati sunt de pãrere cã presedintele Traian Bãsescu nu l-a lovit pe copilul din celebrul filmulet si cã scena a fost trucatã!

Un om care aspirã la sefia statului nu se poate coborî sã loveascã un copil, în vãzul lumii. Asta crede majoritatea vasluienilor intervievati, fiind de pãrere cã presedintele este lovit miseleste de dusmanii care vor sã-i ia locul! Vasluienii spun cã nu mai cred ce se spune si se aratã la televizor. Din acest motiv, fãrã sã-si dea seama, au devenit experti în… trucaje! Întrebati fiind dacã presedintele nu l-a lovit pe copil, atunci de ce acesta este la un pas sã cadã pe spate, au rãpuns simplu: tot trucaje! Ca-n filme! Zici cã “ãla” moare, dar, în realitate, nu moare!

“Acum aud cã-i si violator!”

“Eu zic cã e fãcãturã. Bãsescu are, totusi, o anumitã verticalitate. Nu s-ar fi pretat la un asemenea gest, în vãzul lumii. Acum aud cã-i si violator! Televiziunile astea au luat-o razna. De asta eu nici nu mã mai uita la emisiuni politice. Schimb programul”, a declarat Donose.

“E un trucaj!”

“Eu cred cã nu l-ar fi atins pe copil. Cred cã e un trucaj. Si când copilul s-a dat înapoi, tot trucaj este. Ca-n filme! Zici cã ãla a murit, dar în realitate nu-i mort, ci joacã numai un rol. Presedintele nu putea face asa ceva între atâtia oameni”, a declarat Maricica Mândrescu.

“Nu cred cã l-a lovit”

“Nu cred cã i-a fãcut ceva copilului. Poate l-o fi scos si din rãbdãri, dar nu cred cã l-a lovit. La câte se spun acum pe la televizor…nici nu mai stii ce sã crezi. Unii spun una, altii zic invers…Rotaru Mariana”

“E trucat filmul! cum adicã, eu, om care vrea sã devinã presedintele tãrii, sã dau într-un copil? Nu se coboarã el la nivelul unui copil. Trucaje se fac peste tot, se bat, se taie cu sãbiile si ce, pãteste vreunul ceva? Se unesc toti sã-l dea jos pe Bãsescu, fiindcã-l duce capul, asta e!”, a declarat…Cires Eugen

Eu cred cã l-a lovit

“Eu cred cã l-a lovit pe copil. Dacã asa s-a filmat, înseamnã cã asa s-a vãzut si asa este. Ce trucaje? Nu avea nimeni curaj sã facã public un film trucat, cã se descoperea cã-i trucat, nu? Si-apoi, tot presedintele i-a smuls telefonul din mânã unei ziariste, pe alta a fãcut-o tigancã…ce mare lucru cã i-a dat unui copil una peste gurã?” a declarat Mãndicã Stefan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.