spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Dan Marian, pus cu botul pe labe! (VIDEO)

- Advertisement -

CE DULĂU AM FOST ȘI CE JAVRĂ AM AJUNS

SLUJ… A fost președintele PNL, PDL, a revenit în fruntea organizației PNL și ulterior a condus Filiala ALDE. A fost, cum s-ar spune, stâlpul de beton armat al opoziției și s-a luptat până la moarte cu balaurul pesedist, cu Buzatu și ciuma roșie. Sau a fost doar o scenetă de prost gust, o marionetă dirijată de Buzatu? Aceasta-i întrebarea! Răspunsul nu-l știm, dar adevărul este că, astăzi, fiorosul Dan Marian a sfârșit ca și candidat anonim pe listele PSD, cu speranța că va mai prinde un nou mandat de vicepreședinte CJ.

Acest an electoral a adus în județul Vaslui câteva surprize notabile cu transferuri electorale spectaculoase. Probabil, cel mai spectaculos pentru necunoscători, dar absolut normal pentru inițiați în tainele bordelului numit politică, este înroșirea oficială și definitivă a celui care își spunea omul “Dreptei” la Vaslui. Dan Marian a apărut modest și cvasi-anonim pe lista depusă de PSD Vaslui pentru funcția de consilier județean. Același Dan Marian care se lua la trântă cu mafia pesedistă și care, acum 4 ani, promitea din postura de candidat ALDE că va aduce lapte și miere pentru locuitorii județului Vaslui! Visa atunci la scaunul de președinte, deși știa că e imposibil, dar prin jocurile sale politice l-a ajutat enorm atunci pe Dumitru Buzatu să mai obțină un mandat. Ca recompensă a primit scaunul de vicepreședinte și, timp de patru ani, a avut putere de decizie. De aceea, credem că e interesant de amintit ce promitea Dan Marian acum patru ani. 

“Pentru prima dată în istorie, vin la Vaslui factori de decizie de la nivelul Comisiei Europene și ai Guvernului României, alături de investitori și companii puternice occidentale”

“Primul lucru pe care îl fac în calitate de Președinte ales al Consiliului Județean Vaslui este să creez brandul județului FABRICAT ÎN VASLUI și să stimulez capitalul local. Finanțez de la Consiliul Județean companiile vasluiene care își comercializează produsele sub brandul județean FABRICAT ÎN VASLUI pentru a participa la târguri și expoziții internaționale de pe piața europeană

Înființez Departamentul pentru Diaspora la Consiliul Județean ca să păstrăm legătura cu vasluienii plecați în străinătate. Același departament va promova companiile vasluiene pentru a intra pe piețele europene cu produsele comercializate sub brandul județean „Fabricat în Vaslui”. Dan Marian, 2020

“Aduc Europa la Vaslui prin organizarea anuală a evenimentului de anvergură internațională Primăvara Europeană Vasluiană. Pentru prima dată în istorie, vin la Vaslui factori de decizie de la nivelul Comisiei Europene și ai Guvernului României, alături de investitori și companii puternice occidentale. Primăvara Europeană Vasluiană este un concept unic în România și un prilej să facem din Vaslui un județ european”, Dan Marian, 2020

“Aducem apă curentă și rețea de canalizare pentru fiecare gospodărie din județul nostru”

“Încep prin a vă reaminti că marea familie liberală participă la aceste alegeri sub sigla ALDE. Ridic aici două chestiuni foarte serioase legate de apă și canalizare în județul Vaslui. Unu! O bună parte din localitățile județului n-au rețea de canalizare iar acolo unde s-au făcut nu sunt funcționale. Doi! Prețul apei! Peste tot oamenii îl reclamă ca fiind foarte mare și în orașe și în comune. Este o stare de lucruri deloc convenabilă și căreia o să-i pun capăt. Au fost intenții bune, inițial, dar ulterior s-a ajuns la situații care frizează, zic eu, incompetența dacă nu chiar sfidarea cetățenilor. În mandatul meu aducem apă curentă și rețea de canalizare pentru fiecare gospodărie din județul nostru. În același timp, supun reevaluarea prețului apei și canalizării astfel ca fiecare cetățean să simtă că plătește un preț corect pentru servicii de calitate. Cu noi și ALDE, se poate mai mult. Vă îndemn să votăm toți candidații ALDE !”, Dan Marian 2020

După patru ani, suntem oficial o echipă!

CĂȚELUL MINCINOS… Dacă cineva a avut răbdarea să citească promisiunile electorale de acum patru ani, e minunat. Și dacă va mai vrea să îl voteze, e și mai minunat pentru că îl poate regăsi pe listele depuse de PSD la CJ Vaslui. Despre cât de mult s-a ținut Dan Marian de promisiunile sale, nu ne pronunțăm. Locuiți în județul Vaslui și vă puteți lămuri în ceea ce privește diferența dintre promisiune electorală și realitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

  1. Buzatu a avut oameni cu influență în toate partidele. Absolut in toate. El i-ar trimis la Aur pe Vasile Popa, pe. Cadar la USR. Bichinet a fost mereu la cheremul lui. El le-a inventat. La pus președinte de CJ pentru al da jos pe Manole, dar tot el conducea CJ. La PNL, Tătaru a rămas să mai intre în PSD.

    • Ce e mai important nu a reusit sa faca Buzatu,sa te invete sa scrii corect romaneste.Referitor la Bichinet,afla ca i-a prorocit sfarsitul lui Buzatu in mod public si fata nucleului dur din PSD Vaslui.Si chiar vreau sa cred ca a si avut o contributie legala in debarcarea spagarului.Punct.

  2. Niște bășinoși care n-au făcut nimic
    Dar mai vor o tura, cu diaspora acum pe culmile gloriei de acum
    Chiar suntem niște imbecili

  3. A ajuns la o maturitate politica pe care putini o au sau si mai putini vor ajunge sa o aibe, orasul Husi si comunele din jur vor avea de castigat politic si administrativ de pe urma acestei experiente. Frumos articol, cand te critica dusmanii(politic), inseamna ca existi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.