spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Ce fac fotbalistii de sãrbãtori?

- Advertisement -

Unde îsi petrec fotbalistii sãrbãtorile.

Cei mai multi jucãtori ai Vasluiului îsi vor petrece sãrbãtorile de iarnã din acest an acasã, cu familia si prietenii. Brazilienii Wesley Lopes si William Gerlem au ales sã meargã acasã, în Brazilia, acolo unde vor petrece sãrbãtorile pe plajele însorite din “tara cafelei”, împreunã cu cei dragi. Cei doi fotbalisti sunt din regiunea Espirito Santo, o comoarã a turismului din America de Sud, acolo unde temperatura medie în aceastã perioadã depãseste 30 de grade celsius. Dupã un tur încãrcat, cei doi s-au decis sã profite la maxim de cele cinci sãptãmâni de vacantã si sã meargã acasã pentru a-si petrece sãrbãtorile în sânul familiilor. Ambii mijlocasi sunt din aceeasi regiune din Brazilia, regiune denumitã Espirito Santo(Spiritul Sfânt), o comoarã a turismul sud-american.

Fotbalistii, familisti convinsi

Raul Costin si Paul Papp îsi vor petrece sãrbãtorile în preajma familiei si a celor dragi, acasã la Moldova Nouã respectiv Dej. La fel va face si antrenorul “galben-verzilor”, Viorel Hizo care se aflã la Sibiu, acolo unde va petrece majoritatea timpului cu cei patru nepoti ai sãi. Familist convins, Silviu Bãlace va petrece sãrbãtorile la Timisoara, în timp ce foarte putini fotbalisti ai Vasluiului au ales destinatiile de lux de pe mapamond pentru sãrbãtorirea trecerii dintre ani.

Sãrbãtori traditionale

De o binemeritatã vacantã se vor bucura si fotbalistii din Liga a IV-a Vaslui, fiecare dupã posibilitãti. Spre deosebire de jucãtorii profesionisti, fotbalistii din campionatul judetean de fotbal nu vor fi amendati dacã vor merge la ski, fotbal în salã sau dacã vor pune câteva kilograme în plus de sãrbãtori. Majoritatea dintre acestia vor petrece sãrbãtorile în sânul familiei, dar nu vor uita si de obiceiurile traditionale specifice zonelor în care locuiesc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.