Ce furnizori de electricitate vin cu cele mai mici oferte. Analiza comparativa realizata pe site-ul ANRE

Plata facturilor la utilitati este unul dintre cele mai stresante lucruri pe care trebuie sa le facem, mai ales in perioada iernii in care acestea cresc, din diferite motive. Astfel ca, Ziare.com, cu ajutorul calculatoarelor de pe site-ul ANRE, a cautat cele mai mici facturi pentru dumneavoastra, in functie de judetul in care va aflati.

Am luat in calcul ofertele concurentiale pentru facturi cu un consum estimat de 100 kWh, care au un nivel de tensiune joasa si un pret nediferentiat. De asemenea, am tinut cont si de modul in care va fi transmisa factura (e-mail), dar nu am luat in considerare din ce sursa va veni energia.

De asemenea am mers pe un pret fix al energiei, iar facturarea sa se produca la 30 decembrie 2020.

“Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice,” poate fi accesat pe site-ul ANRE.

Bucuresti

Astfel ca, cea mai mica factura, pe Bucuresti, vine de la S.P.E.E..H. Hidroelectrica, oferta numindu-se Viitor Verde. Energia folosita este 100% regenerabila, iar valoarea unei facturi in parametri alesi de noi este de 62,42 de lei. Oferta celor de la Hidroelectrica este valabila pana la 30 iunie 2021, daca vreti sa o contractati.

A doua oferta, EnergyGO online, este cu 10 bani mai scumpa, adica 62,52 de lei si vine de la Restart Energy One SA. Si aici energia este 100% regenerabila. Oferta aceasta o gasiti valabila pana la data de 10 ianuarie 2021.

Pe locul trei se afla Nova Power&Gas SRL, cu “oferta casnic pret garantat 12 luni”, pretul pentru 100 de kWh este de 63,71 de lei, deci cu o diferenta destul de mica intre ea si primele doua oferte.

Pentru zona Bucurestiului veti gasi, dupa criteriile alese de noi, aproape 60 de oferte, cea mai scumpa fiid de 111,91 lei/ 100kWh. Aceasta provine de la Electromagnetica SA, care furnizeaza energie regenerabila doar in proportie de 38,29%, dupa cum ne spune site-ul ANRE. … https://ziare.com/bani/stiri-financiare/furnizori-de-electricitate-1652048
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ