spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Ce mai vând românii pe internet! Covor cu portretul soților Ceaușescu la prețul unui apartament. „S-a interesat de el și Iliescu”

- Advertisement -
Ce mai vând românii pe internet și cum au ajuns să se orienteze spre varianta online, deși propun obiecte de zeci de mii de euro

În urmă cu doar câteva zile a apărut pe cel mai cunoscut site de vânzări din țară un anunț prin care un bărbat încerca să vândă un obiect cel puțin ciudat. Discutăm despre un covor manual din lână în centrul căruia se află țesută efigia cu portretul soților Nicolae și Elena Ceaușescu. Prețul lui, unul cu adevărat uriaș, ne-a stârnit curiozitatea și am decis să luăm legătura cu proprietarul pentru a afla povestea produsului.

Nu mai puțin de 40 de mii de euro a solicitat Dineș Octavian în schimbul covorului, dar a ținut să precizeze că prețul este unul negociabil. În urma discuției, acesta a recunoscut că este de acord să mai lase cinci mii de euro, dar niciun leu în plus. Așadar, aviz amatorilor.

Ce mai vând românii în online!

Bărbatul a precizat că a intrat în posesia covorului la una dintre licitațiile în care au fost scoase la vânzare bunuri care au aparținut familiei Ceaușescu. Culmea, s-a luptat atunci cu două nume grele și a reușit să ofere cea mai mare sumă.

Are acte care dovedesc autenticitatea covorului pe care spune că l-a păstrat ca pe ochii din cap, în condiții perfecte. În mod evident, își laudă marfa proprietarul, produsul este unicat în lume și o estimare concretă a valorii nu poate fi făcută. …https://www.fanatik.ro/ce-mai-vand-romanii-pe-internet-covor-cu-portretul-sotilor-ceausescu-la-pretul-unui-apartament-s-a-interesat-de-el-si-iliescu-19734359

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.