2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Ce n-a văzut Piatra Neamţ! După 50 de ani, conducte din ceramică pentru stoparea avariilor la apă

- Advertisement -

Un proiect cu finanţare guvernamentală a început în municipiul Piatra Neamţ, el vizând montarea de conducte din ceramică în locul celor vechi de 50 de ani, pentru stoparea avariilor la apă.

Investiţia la magistrala de apă a fost demarată la începutul acestei săptămâni, pe 16 ianuarie 2023. Noile conducte subterane, cu protecţie interioară şi exterioară, sunt din ceramică şi oţel, fiind vorba despre circa 3,8 kilometri. Finanţarea se realizează prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny“ şi are o valoare de 12.250.485 lei, fără tva.

„După 50 de ani în care în Piatra Neamţ nu s-au mai făcut lucrări majore la reţeaua de apă. Pietrenii au avut de suferit din cauza numeroaselor avarii şi întreruperi. O lucrare de asemenea amploare presupune şi un anumit disconfort, dar care se va traduce, la final, în servicii publice de calitate pentru pietreni“, a declarat primarul Andrei Carabelea…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/ce-n-a-vazut-piatra-neamt-dupa-50-de-ani-2235886.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.