24 C
Vaslui
04-iul.-2022

Ce nereguli a găsit Protecţia Consumatorilor la benzinari. Au mărit preţurile de mai multe ori într-o zi

Timp de o săptămână, inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea au verificat 19 staţii de carburant din Vrancea în contextul creşterii preţurilor la pompă.

Două dintre instituţiile deconcentrate din Vrancea, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi  Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea au efectuat între 10 şi 16 martie controale la staţiile de carburanţi, după panica creată prin creşterea preţurilor la pompă.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au făcut echipă cu cei de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi au verificat 16 staţii de carburant, la jumătate din acestea fiind constatate abateri. Practic, controlul a vizat modul în care a fost stabilit preţul practicat de operatorii economici, iar concluzia generală a fost că la toate staţiile de carburanţi verificate au fost majorate preţurile, atât pentru motorină, cât şi pentru benzină.

Benzinarii au explicat că au crescut preţurile la pompă din cauză că preţurile stocurilor nou aprovizionate erau mai mari decât cele anterioare.

Citeste mai mult: adev.ro/r8vtcp

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here