spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
30-mai-2024

Ce noroc pe spălătoriile vasluiene: toate mașinile acoperite cu praf saharian!

- Advertisement -

Datorită prafului saharian și a ploii de azi-noapte, tot județul a fost acoperit de un strat de praf. Cel mai bine se poate observa acest fenomen pe parbrizele mașinilor și, probabil, toți șoferii l-au observat deja. De altfel, fenomenul a fost menționat ieri într-o avertizare emisă de Agenția Națională de Meteorologie:

 • În perioada 23 aprilie, ora 09 – 24 aprilie, ora 13, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.
 • Această masă de aer va fi deasupra României marți (23 aprilie) și în prima parte a zilei de miercuri (24 aprilie), iar depunerile de praf vor putea fi observate în zonele și în intervalele în care va ploua.
 • În după-amiaza zilei de miercuri masa de aer încărcat cu particule de praf saharian se va deplasa spre nord-est și se va îndepărta de țară.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Nu se stie dacă s-a dus prafu ăsta sau a rămas prin atmosferă!
  Mâine o bag la spălat!!
  Nu mai fiți răi! fiți mai pozitivi! Salutis!

 2. Ar trebui și pentru bugetul statului.Astia nu eliberează bonuri fiscale. Sesizați-vă odată. NU PLĂTESC IMPOZITE CA NOI CEILALȚI.LA FEL ȘI VULCANIZĂRILE.

 3. O fi vreun investitor african care prospecteaza terenul pe la noi, in cel mai bun caz.
  Pe bune, da de la bombardamentele de la vecini nu vine niciun nor nimic ? Da si mai sigur, este de la drumurile impecabile realizate de administratia noastra locala, ex. str. Decebal, facuta zob si vecinatatile, Gura Bustei, Viisoara, Moara Greci unde praful e frate cu localnicii permanent. Autaritatile de protectie a mediullui nu spun insa nimic pt ca … fac… nimic in acest sens!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.