Ce pedeapsă a primit agresorul sexual care a recidivat după ce de două ori a fost eliberat înainte de termen

De două ori a ajuns în închisoare pentru agresarea sexuală a unor minori. Tot de atâtea ori a fost liberat înainte de termen. Și în ambele dăți a recidivat la doar câteva luni după ce a ajuns să umble liber pe străzi. Brăileanul fusese expertizat cu probleme psihice. Bărbatul s-a întors după gratii, după ce a fost condamnat pentru violarea unei fete de 10 ani.

Curtea de Apel Galați l-a condamnat definitiv pe Cristian-Georgel Alexandru, un bărbat de 42 de ani, la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și viol, la care s-au adăugat alți doi ani de închisoare, ce reprezintă resturi de pedepse neexecutate, după ce acesta a fost liberat condiționat. Anchetatorii au stabilit că, pe 12 martie 2019, Cristian-Georgel Alexandru a abordat o fetiță de 10 ani care se îndrepta spre școală. A forțat-o să meargă în scara unui bloc din Galați, unde a agresat-o sexual. Copila le-a povestit totul părinților, iar aceștia au anunțat Poliția. În cursul aceleiași zile, bărbatul a plecat la Brăila, unde a supus la perversiuni sexuale un alt minor, pe faleza Dunării, în văzul trecătorilor. Revoltați, oamenii au sunat la 112, iar polițiștii l-au reținut pe agresor, predându-l apoi lucrătorilor IPJ Galați pentru a fi audiat și în cazul copilei violate.
Citeşte întreaga ştire: Ce pedeapsă a primit agresorul sexual care a recidivat după ce de două ori a fost eliberat înainte de termen

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ