-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Ce pedeapsă a primit brăileanul care l-a spulberat cu maşina pe agresorul fratelui său, ca să se răzbune. „Ai murit, mă? „

- Advertisement -

Bărbatul a plecat cu maşina  în urmărirea celui care îii lovise fratele cu o baionetă, iar când l-a observat pe trotuar, a accelerat până la 80 km/h şi l-a lovit în plin cu autovehiculul. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral sever.

Tribunalul Brăila a pronunţat vedictul în dosarul celor doi tineri implicaţi într-un conflict violent pe 15 septembrie 2021, ce a avut loc pe strada Râmnicu Sărat din Brăila. Mihăiţă Mavroian, un bărbat de 37 de ani, a dat intenţionat cu maşina peste un tânăr de 30 de ani, care îi lovise fratele cu o baionetă.

Pe 28 aprilie, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor. În plus, judecătorii i-au confiscat şi maşina de care s-a folosit pentru comiterea faptei. Decizia instanţei nu este definitivă.

”Pe fondul unui conflict verbal spontan cu o persoană vătămată, a aplicat acesteia o lovitură în zona spatelui, cu un corp tăietor înţepător, tip baionetă, în lungime totală de 31,5 centimetri, cauzându-i astfel o plagă tăiată ce a necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale”, au stabilit anchetatorii cum a început totul.

Citeste mai mult: adev.ro/rb3qxm

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.