19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Ce pedeapsă a primit un fost primar care a împușcat consilier judeţean la vânătoare

- Advertisement -

Fostul primar al oraşului Darabani, Liviu Hrimiuc, a fost condamnat vineri la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, potrivit portalului instanţelor de judecată. Sentinţa pronunțată de Judecătoria Darabani nu este definitivă. Liviu Hrimiuc, edil al oraşului Darabani între 2016- 2020, a fost condamnat după ce în 2017 ar fi împuşcat mortal, involuntar, un bărbat de 47 de ani, împreună cu care se afla la vânătoare de mistreţi.

„În baza art. 192 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea disp. art. 396 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul H. L., fiul -pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 192 alin. 2 Cod penal, la pedeapsa de 2 ani închisoare. În temeiul art. 91 şi art. 92 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani”, se arată în soluţia pe scurt a instanţei din Darabani, consultată de Agerpres.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/ce-pedeapsa-a-primit-un-fost-primar-care-a-impuscat-consilier-judetean-la-vanatoare-2046745

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.