spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Ce pensie alimentară va primi Kim Kardashian de la Kanye West pentru cei 4 copii

- Advertisement -

Kim Kardashian și celebrul rapper Kanye West au ajuns la un acord de divorț care include custodia comună a celor patru copii ai lor și împărțirea bunurilor lor imobiliare, potrivit relatărilor din presă citate de Reuters.

Deși vor avea custodia comună a copiilor lor, în vârstă de 3, 4, 6 și 9 ani, Kardashian va primi 200.000 de dolari pe lună drept pensie alimentară, întrucât aceștia își vor petrece majoritatea timpului cu ea, a relatat New York Post.

Părinții trebuie să cadă de acord asupra școlii pe care o vor frecventa copiii și asupra altor decizii care implică terapie, consiliere sau activități religioase, a precizat Post, citând documentul judiciar.

Copiii nu vor avea voie să se mute la mai mult de 100 de kilometri de casa lui Kim Kardashian din Hidden Hills, în apropiere de Los Angeles, înainte de a termina liceul sau de a împlini 19 ani. Fiecare părinte va avea acces la copii la zilele lor de naștere și la alte ocazii speciale…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/ce-pensie-alimentara-va-primi-kim-kardashian-de-la-2224405.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.