Ce purtăm în această primăvară? Pantofi sport pentru bărbați la modă

Indiferent de vârstă, stil sau sezon, orice bărbat are în garderobă cel puțin două sau trei perechi de pantofi sport. Motiv pentru care brandurile de încălțăminte sport lansează în fiecare an noi modele interesante sau reinventează piesele clasice printr-un upgrade de tehnologie și materiale. Hai să descoperim împreună opțiunile minimaliste sau variantele cool de chunky trainers, noii adidasi Nike pentru primavara și tipurile de incaltaminte pentru copii din acest sezon.

Sneakerși minimaliști

Adidașii simpli, albi cu siluetă slim se află în preferințele bărbaților de sezoane bune. Iar popularitatea lor nu pare să scadă. Pentru că sunt suficient de versatili ca să completeze cu gust și confort atât o ținută smart casual cât și o vestimentație sport. Pe lângă modelul alb clasic, există și variantele din piele întoarsă neagră sau maro. Totuși, paleta cromatică nu este limitată la culori neutre. Dacă vrei să ieși în evidență prin încălțăminte, poți alege sneakerși în culori tari sau combinații de elemente contrastante.

Pantofi sport clasici

Adidașii clasici, modelul acela pe care îl cunoști încă din copilărie, sunt o alegere sigură și esențială pentru stilul masculin. Branduri precum Adidas, Vans, Converse produc modelul clasic de decenii iar vânzările lor sunt în creștere pe acest segment. De ce? Pentru că tendințele îi propun necontenit, iar bărbații îi adoră. Aceștia sunt incluși firesc în ținutele casual din fiecare zi și ușor de integrat în outfituri smart alături de jeanși sau chinos.

Runners

Cu alte cuvinte…pantofii de alergat, aceia pe care îi încalți în grabă nu doar pentru ora de sport, ci și când ai chef de drumeție sau dai o fugă să cumperi pâine. Confortul, felul în care se simte piciorul în runners constituie atuu-ul acestui model. Adevărul e că acești adidași nu sunt făcuți exclusiv pentru atleți, ci au un loc al lor în garderoba oricărui bărbat activ. Cu atât mai mult cu cât modelele noi au fost adaptate astfel încât să completeze stilul athleisure, o tendință tot mai pregnantă în ultimele sezoane. Astfel de adidasi se gasesc si in cazul tipurilor de incaltaminte pentru copii potriviti pentru cei mici in orice sezon.

Chunky trainers

Pare greu de crezut că adidașii pe care îi purta tata în anii ’90 au luat cu asalt tendințele prezente, însă lucrurile stau exact așa. Branduri precum Nike și New Balance au ieșit în frunte cu acest model vintage adaptat la moda 2020. Cele mai apreciate modele de chunky trainers sunt cele a căror talpă butucănoasă vine într-o culoare solidă sau neutră, în timp ce partea superioară a pantofului are o siluetă mai zveltă, menită să echilibreze proporțiile. Însă și combinațiile cromatice îndrăznețe sunt de luat în considerare, mai ales la modelele pentru băieți.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ