spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Ce s-a întâmplat cu Mandinga pe scenă la Eurovision. Incidentul care putea să ne coste scump

- Advertisement -

Trupa Mandinga s-a calificat in finala Eurovision 2012, după ce a trecut de semifinala care s-a desfăşurat la Baku, in Azerbaidjan. Spectacolul oferit de Mandinga a fost pe măsura asteptarilor cu toate că Elena a avut probleme cu casca. Artistii romani au trecut cu profesionalism peste aceasta problema tehnica si au fost rasplatiti cu ropote de aplauze.

Cele zece tari calificate in finala Eurovision 2012 sunt: Romania, Republica Moldova, Islanda, Ungaria, Danemarca, Albania, Cipru, Grecia, Rusia, Irlanda. Cantecul „Zaleilah” interpretat de Mandinga este foarte bine cotat la casele de pariuri, fiind intre primele cinci favorite. Delegatia Romaniei promisese un spectacol pe cinste, menit sa aduca Romania in finala.

Un alt spectacol impresionant a fost oferit de… cea mai în vârstă trupă de la Eurovision. Buranovskiye Babushki din Rusia au ridicat sala în picioare cu un spectacol de … gătit şi o melodie veselă.

Finala Eurovision va avea loc sâmbătă. Cele mai bune performante obtinute până acum de România au aparţinut cuplurilor Luminita Anghel & Sistem, în 2005 si Paula Seling si Ovi în 2010, fiecare ocupând locul trei.

Cel mai mare punctaj, 172 de puncte, a fost obtinut de Mihai Traistariu cu melodia Tornero, in 2006, la Atena, cand Romania s-a clasat pe locul patru.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.