26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Ce s-a întâmplat în momentul în care un prezentator TV l-a întrebat pe Mel Gibson ce părere are despre incidentul cu Will Smith de la Oscaruri. Imaginile sunt virale

Mel Gibson a stârnit controverse printre fani după ce un interviu cu acesta a fost tăiat brusc în momentul în care acesta a fost întrebat ce părere are despre incidentul cu Will Smith de la Oscaruri.

În interviul respectiv, actorul vorbea despre noul său film, Father Stu, iar la un moment dat acesta a fost întrebat despre incidentul cu Will Smith, care l-a pălmuit pe Chris Rock la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

”Probabil că tu înțelegi asta mai bine decât alți oameni, ținând cont de cariera ta. Știi, mă întrebam dacă tu ai fi fost cel care ar fi sărit de pe scaun și l-ai fi pălmuit pe Chris Rock, oare ai fi fost tratat la fel?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o prezentatorul de la Fox News, Jesse Watters, lui Mel.

În imaginile respective, actorul poate fi văzut râzând și privind spre cameră. Persoana care se ocupă, însă, de imaginea actorului a intervenit și a spus: ”Îți mulțumim, Jesse. Acesta a fost timpul nostru.”…https://www.filmnow.ro/stiri/ce-s-a-intamplat-in-momentul-in-care-un-prezentator-tv-l-a-intrebat-pe-mel-gibson-ce-parere-are-despre-incidentul-cu-will-smith-de-la-oscaruri-imaginile-sunt-virale-77480

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here