23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Ce sancţiuni a primit benzinăria care a atins recordul absolut al speculei cu carburanţi

În noaptea în care s-a iscat psihoza de la pompă, staţia de carburanţi din Plopeni, judeţul Suceava, a scumpit litrul de benzină, respectiv motorină, de la 8 lei, respectiv 8,5 lei, la 12 lei/litru. Angajatul pus să opereze scumpirea în panoul de afişaj electronic a avut o reacţie care s-a viralizat pe Facebook.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au făcut controale în toată ţara la benzinăriile care au scumpit combustibilul în noaptea în care s-a creat o adevărată isterie la pompă din cauza unui zvon apărut pe reţelele de socializare referitor la majorarea preţului la carburanţi.

Până acum, la nivelul judeţului Suceava, cea mai mare sancţiune a primit-o staţia de alimentare din Plopeni care a majorat preţul motorinei şi benzinei de la 8 respectiv 8.5 lei/litru la 12 lei/ litru.

Momentul în care a fost modificat preţul în panoul electronic de afişaj de la pompă a fost filmat de un martor. Clipul s-a viralizat pe Facebook datorită reacţiei pe care avut-o angajatul benzinăriei pus să facă opereze modificarea.

Citeste mai mult: adev.ro/r8ksvv

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here