16 C
Vaslui
07-oct.-2022

Ce spunea George Buhnici în urmă cu o lună când Zoso l-a făcut „dolofan“: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva“

- Advertisement -

George Buhnici, vloggerul care creat un val de revoltă în mediul online prin afirmaţii jignitoare la adresa femeilor cu vergeturi care apar pe plajă, se afla în urmă cu o lună într-o ipostază mai puţin confortabilă. El a fost făcut „dolofan” de Vali Petcu, pe care internauţii în cunosc sub pseudonimul Zoso.

Buhnici a fost deranjat de acest apelativ, motiv pentru care i-a transmis lui Zoso, într-un videoclip de pe Youtube, că ar trebui să aibă un comportament matur, demn de un bărbat care are 40 de ani, în momentul în care l-a catalogat pe Buhnici ca fiind dolofan, scrie  hotnews.ro.

„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată, şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii“, îi transmitea Buhnici lui Zoso.    În doar o lună, comportamentul său s-a schimbat radical, ajungând să le trimită pe fete la sală, pentru că pe plajă nu vrea să vadă vergeturi.

Citeste mai mult: adev.ro/rf9acf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.