6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

Ce surpriză! Ileana Lazariuc l-a înlocuit pe Țiriac Jr. cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea!

- Advertisement -

Se agită apele în show-biz! Un cuplu cât se poate de fierbinte și-a oficializat relația, în week-end. Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Alexandru Țiriac s-a afișat în premieră cu Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea. Cei doi, se pare, că au o relație de aproape un an de zile, dar abia acum Ileana a ieșit în oraș, în văzul lumii, alături de noul ei iubit, semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei!

La cinci ani de la divorțul de Ion Alexandru Țiriac, Ileana Lazariuc iubește din nou! Și nu pe oricine! Aceasta și-a îndreptat atenția către alt bărbat cu portofelul gras! Este vorba de Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea, alături de care a făcut și un copil.

Cei doi și-au oficializat relația în week-end și au ieșit împreună la un club de fițe din zona Floreasca, alături de fosta colegă și prietenă a Ilenei, Lili Sandu și soțul acesteia, Silviu Țolu.

Noul cuplu a fost surprins de paparazii cancan.ro, la masă, sâmbătă seara, aruncându-și ocheade fierbinți, semn că sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt, ca în orice poveste de amor aflată la început de drum…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-surpriza-ileana-lazariuc-l-a-inlocuit-pe-2214931.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.