spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Ce va mai dezvălui WikiLeaks? Site-ul a publicat un fişier parolat ce conţine un anunţ important

- Advertisement -

Site-ul specializat în dezvăluirea de documente secrete WikiLeaks a difuzat miercuri un fişier parolat misterios, al cărui conţinut nu este cunoscut, după ce a anunţat pe Twitter că va transmite „un anunţ important”.

WikiLeaks nu a dezvăluit conţinutul dosarului de 571 de megaocteţi care nu poate fi deschis fără parolă. Această „cheie” va fi difuzată „la momentul oportun”, a anunţat site-ul.

În iulie 2010, WikiLeaks a difuzat un alt fişier al cărui conţinut ar urma să fie dezvăluit dacă i se va întâmpla ceva fondatorului site-ului, Julian Assange.

Assange este în arest la domiciliu în Marea Britanie, unde este ameninţat de extrădarea în Suedia, într-un caz de viol şi agresiune sexuală de care este acuzat în această ţară din Europa de Nord.

Justiţia britanică a aprobat expulzarea sa, dar Assange, un australian în vârstă de 40 de ani, a făcut apel la această decizie.

Difuzarea acestui nou fişier intervine în timp ce WikiLeaks a publicat în această săptămână o nouă serie de aproximativ 134.000 de telegrame diplomatice americane.

Statele Unite au considerat că site-ul pune în pericol vieţile surselor diplomatice, prin citarea numelor lor în această tranşă de documente, ceea ce site-ul dezminte.

WikiLeaks a anunţat că a făcut obiectul, marţi, unui atac cibernetic.

MEDIAFAX.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.