10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume s-a închis după ce s-a descoperit că produsele erau contaminate cu Salmonella

- Advertisement -

Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume, uzina Wieze din Belgia, și-a încetat temporar activitatea după ce s-a descoperit că un lot de producție a fost contaminat cu bacteria Salmonella, scrie CNN.

Producătorul de ciocolată elvețiană, Barry Callebaut, a sistat temporar producția la fabrica de la Wieze, a anunțat săptămâna trecută compania.

„Pentru Barry Callebaut siguranța alimentară este esențială. Programele noastre solide de siguranță alimentară care sunt în funcțiune ne-au permis să identificăm rapid lecitina ca sursă a contaminării”, a spus compania, care a adăugat că autoritățile belgiene din domeniul alimentar au fost informate de incident.

Lecitina este o substanță grasă folosită pentru a amesteca alte ingrediente în ciocolată…https://www.digi24.ro/stiri/externe/cea-mai-mare-fabrica-de-ciocolata-din-lume-s-a-inchis-dupa-ce-s-a-descoperit-ca-produsele-erau-contaminate-cu-salmonella-2000477

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.