spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Cea mai mică garsonieră din lume: opt metri pătraţi (VIDEO)

- Advertisement -

Scriitoarea Felice Cohen locuieşte în cea mai mică garsonieră din lume. Situată în selectul cartier Manhattan din New York, locuinţa sa are o suprafaţă de numai opt metri pătraţi.

Felice locuieşte de trei ani în garsonieră şi spune că s-a obişnuit cu spaţiul extrem de limitat. Cu timpul, ea a devenit o adevărată expertă în a utiliza la maximum fiecare centimetru pătrat.

Deşi are doar opt metri pătraţi, locuinţa cuprinde : o bucătărie, o baie şi un dormitor.

Scriitoarea recunoaşte că după prima noapte petrecută aici a avut un atac de panică. Atunci când s-a trezit şi-a dat seama că patul ei este la aproximativ o jumătate de metru de tavan.

În ciuda faptului că spaţiul nu îi permite prea multe activităţi casnice, Felice are şi avantaje. Astfel, ea plăteşte o chirie de patru ori mai mică decât vecinii ei. Pentru garsoniera din imobilul amplasat în apropiere de Central Park, scriitoare achită 7 sute de dolari lunar, faţă de 3600, cât costă chiria pentru un apartament cu o suprafaţă normală, în Manhattan.

Felice Cohen este obişnuită cu spaţiile mici. Camera sa din copilărie nu a fost cu mult mai mare decât cea în care locuieşte în prezent.

REALITATEA.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.