spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Cea mai tare dovadă de iubire la Puiești! De Dragobete, și-a bătut soția de-a băgat-o în spital!

- Advertisement -

BĂUTURA I-A LUAT MINȚILE!… Un vasluian din comuna Puiești, sat Cristești, a „convins-o” pe iubita lui soție că cea mai înfocată „dragoste” este de … Dragobete! Și-a bătut nevasta, de două ori în cinci zile, cu răspundere, de a ajuns femeia în spital, având urme clare a „dragostei” primită cu pumnii și picioarele de la soț! Bărbatul, de 49 de ani, a fost reținut de polițiștii bârlădeni, pe 23 februarie, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Soția sa, în urma „mângâierilor” a ajuns la spital iar bărbatul, a primit ordin de restricție și 60 de zile de control judiciar, neavând voie să se mai apropie în acest timp de familia sa!

La data de 22 februarie a.c., ora 20.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din comuna Puiești, cu privire la faptul că, la o locuință din localitatea Cristești, comuna Puiești, o femeie de 42 de ani, ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au stabilit că, în perioada 18 – 22 februariea.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, în două rânduri, lovind-o în zona feței și îmbrâncind-o. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de aceasta și față de domiciliul acesteia, totodată fiind dispusă și evacuarea acestuia din locuință.

Bărbatul nu a cedat și a venit acasă! Ca urmare, femeia a ajuns în spital, iar infractorul la poliție!

La data de 23 februarie a.c.,, ora 14.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana l-au depistat la domiciliul comun, în flagrant, pe bărbatul cercetat, deși acesta fusese evacuat anterior. Astfel, acesta a încălcat prevederile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa. În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

„În baza probatoriului administrat, pe 23 februarie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Pe 24 februarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Juidecătoria Bârlad a decis instituirea măsurii preventive de 60 de zile de control judiciar.

Poliția Vaslui reamintește bărbaților „înfierbântați” cum se pedepsește violența conjugală!

Emiterea unui ordin de protecție provizoriu presupune, pentru o periodă de 5 zile, impunerea uneia ori mai multor obligații sau interdicții față de agresor, după cum urmează:

  • evacuarea temporară a agresorului din locuința comună, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
  • reintegrarea victimei și, după caz, a copiilor în locuința comună;
  • obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime determinate față de victimă, față de membrii familiei acesteia, față de reședința, locul de muncă sau unitatea de învățământ a persoanei protejate;
  • obligarea agresorului de a preda poliției armele deținute.

Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.