24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cei mai buni luptãtori de kickboxing la juniori: Adelina si David Botu, locul I si medalii de aur la Pascani! (FOTO, VIDEO)

FRATII DE AUR… Adelina Maria Botu, elevã la Scoala Gimnazialã „George Tutoveanu” din Bârlad, un copil competitiv la cei 8 ani ai sãi, a surprins plãcut la orice competitie de Kick boxing la care a participat! Membrã a Clubului Sportiv „Scorpions”, Adelina Botu, în doar un an de când se antreneazã cu Dãnut Hurduc, antrenor de performantã la acest club, a reusit sã batã … toti concurentii de vârsta ei! Adelinei i s-a alãturat în competitii si frãtiorul ei, David Ionut Botu, de 6 ani, care este la clasa pregãtitoare. David a câstigat locul I, ca si Adelina, fiecare la categoria sa de vârstã! Doi frati care practicã acelasi sport, antrenati de acelasi antrenor, câstigã orice competitie la care participã! De felicitat este în mod special antrenorul Dãnut Hurduc care doar la ultimul concurs de la Pascani, de pe 21 Mai, „Turneul Campionilor Gold Division”, a mers cu 21 de sportivi, din care 17 au luat premiul I, fiecare la categoria sa de vârstã!

Recent, a avut loc la Pascani „Turneul Campionilor Gold Divizion”, care s-a desfãsurat pe 21 Mai, unde au participat peste 200 de sportivi, dintre care multi din Republica Moldova, iar restul de la mai multe cluburi din regiunea Moldova. Clubul „Scorpions” a fost reprezentat de 21 de sportivi, majoritatea reușind sã câștige meciurile, mai precis 17 dintre ei au câstigat locul I si medalii de aur. Printre ei, doi frati, juniori, Adelina si David Botu, ambii de la Scoala Gimnazialã „George Tutoveanu” din Bârlad. Adelina are 8 ani, iar David 6 ani si practicã la acest club sportiv de Kick box, un sport extrem de dur. „Sportul educã, sportul te disciplineazã, sportul îti oferã încredere în tine”. Aceasta este deviza care i-a atras pe Adelina si pe fratele ei David, din Bârlad, care de peste un an practicã acest sport ce este, aproape exclusiv, practicat doar de bãietI, nu si de fete: Kick box! Acum un an, când a pãsit pragul sãlii de sport a Clubului „Scorpions” din Bârlad, Adelina nu avea încredere în ea, dar ambitia si munca au fãcut-o puternicã! A cãpãtat încredere în fortele proprii. Usor- usor, Adelina a reusit sã dobândeascã o mentalitate de învingãtoare si prin rezultatele ei de exceptie, obtinute în numai un an de pregãtire, a rãsplãtit din plin încrederea pe care au investit-o antrenorii si pãrintii în ea. De altfel, Adelina are si o poreclã datã de adversarii sãi: Tãnculet! David, frãtiorul ei de doar 6 ani, i-a urmat exemplul si s-a înscris odatã cu ea. A devenit în cel mai scurt timp „Leutul”, în lupte, câstigând, ca si sora lui, în doar un an câte 6 cupe (primul loc) fiecare. Ca de obicei, si la Pascani, Adelina a câstigat toate luptele! Iar David i-a urmat exemplul si a câstigat si el toate luptele, astfel cã cei doi frati Botu s-au numãrat printre cei mai buni sportivi ai Clubului Scorpions din Bârlad.

Vã reamintim cã la finalul lunii februarie, Adelina s-a întors de la Pascani cu Cupa Vikingilor – Gold Divisions, unde a luat tot locul I! Desfãsuratã pe 26-27 februarie a.c. a fost cea mai mare competitie ce a fost vreodatã organizatã în Moldova de Kick boxing, aducând la start 425 de sportivi de la 30 de cluburi din toatã România si Republica Moldova.

„În momentul în care antrenorul Dãnut Hurduc de la Clubul Sportiv <<Scorpions>> o anuntã cã are competitie, este cuprinsã de emotii, dar si de o mare bucurie. A trãit deja câteva momente de succes. A cîstigat concursul de Kick box de la Iasi, la numai douã luni de când a început sã practice acest sport dur, a câstigat Cupa Podul Înalt – Budokai de la Focsani si recent, pe 28 februarie, s-a întors de la Pascani cu Cupa Vikingilor- Gold Divisions, Locul I. A câstigat si ea si cel mic, David, fratele ei, Cupa Scorpions! Sunt doi copii fericiti, cu o familie frumoasã care îi sustine si îi încurajeazã în tot ceea ce fac. Suntem tare mândri de campioana noastrã si frãtiorul ei, care adunã medalii peste medalii de aur la Kick box!”, a precizat Vicuta Burlacu, învãtãtoarea Adelinei Maria Botu, cãreia îi prevede un viitor strãlucit, nu numai în sportul pe care îl practicã, ci si în viatã, deoarece învatã foarte bine si este deosebit de sârguincioasã!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here