1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Cei sapte ani de manele de acasã! (video)

- Advertisement -

CRETINI O familie din Husi si-a filmat copilul de 4 ani, în timpul unui umilitor moment de… dans, dupã care a postat înregistrarea pe internet!

JENANT Imaginile aratã cum micutul este îndemnat de cãtre propria-i mamã sã danseze lasciv si, în inocenta lui, precum si motivat de încurajãrile extaziate ale adultilor inconstienti din jurul sãu. Si poate cã acest act “artistic” n-ar fi depãsit limita unui moment penibil, dacã propria-i mamã, fericitã de dansul exagerat al copilului, nu i-ar cere sã… “îsi dea chilotii jos”. La reactia de jenã a bãiatelului, tatãl sãu îI îndeamnã, de asemenea, sã se dezbrace împreunã în fata musafirilor. Copilul refuzã, ba chiar se trage înapoi, când cineva încearcã sã-l dezbrace cu forta, însã nu se poate opri din dans, deoarece mama lui insistã sã îsi termine filmarea! În imagini se vede si o fetitã care îi tine companie lui Alex pe ringul de dans, spre admiratia si încurajãrile adultilor.

Pãrerea psihologului!

REACTIE “Nu existã nicio îndoialã cã acest copil este victima propriilor pãrinti. La vârsta lui, de 3 maxim 4, el nu stie sã discearnã binele de rãu, frumosul de urât. Pentru el ar trebui sã o facã pãrintii, dar este clar cã la ei nu putem avea pretentii. Imaginile sunt atât de jenante, cã orice om normal si-ar pune mâinile la ochi, la vederea lor. Si stiti ce m-a socat pe mine? Nu atât dansul vulgar al bietului copil, cât vorbele mamei sale care filmeazã si satisfactia din vocea ei. Dacã observati, repetã obsesiv “asa, asa”, cu o tonalitate marcatã de un extaz greu de înteles. Putin mai încolo, chiar îi cere celui mic sã îsi dea chilotii jos. Iar aici bãiatelul le dã o lectie adultilor: refuzã gestul indecent! Da, pãrerea mea este cã într-un asemenea mediu, micutul se aflã în pericol. Vãd cã de aproape un an circulã pe internet aceste imagini. Mã îngrozesc la gândul cã poate mii de oameni l-au putut vedea pe acest copil, într-o posturã atât de umilitoare”, a apreciat prof. psiholog Cãtãlina Sasu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.