spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
30-sept.-2023

Cel mai gras copil din China cântăreşte 57 de kilograme la vârsta de trei ani

- Advertisement -

Lu Hao este cel mai supraponderal copil din China, cu o greutate de 57 de kg la vârsta de doar trei ani, relatează The Sun.

Copilul cântăreşte de cinci ori mai mult decât ar fi normal pentru vârsta lui şi dimensiunile lui au devenit o adevărată problemă pentru părinţii săi. Aceştia nu au curajul să îl pună la dietă deoarece le este efectiv frică de el şi de modul isteric în care reacţionează când nu i se serveşte câtă mâncare doreşte.

Lu Hao nu mai are voie să meargă la grădiniţă deoarece conducerea instituţiei i-a interzis acest lucru, din cauză că greutatea sa excesivă reprezintă un pericol pentru ceilalţi copii.

Copilul abia se mai deplasează, kilogramele lui făcându-l să obosească foarte repede. Părinţii lui se chinuie să îl mai poată lua în braţe, iar doctorii susţin că dacă nu slăbeşte, inima lui nu va putea face faţă prea mult timp. .

Apetitul obezului este uriaş. Acesta poate mânca la o singură masă 3 boluri uriaşe cu orez, mai consistente decât cele ale părinţilor săi la un loc.

Specialiştii cred că problema supraponderalului poate fi şi hormonală, deoarece nu este doar prea gras ci şi prea înalt pentru vârsta sa şi dacă ipoteza se dovedeşte a fi adevărată, Lu ar putea fi tratat mai uşor.

În mod ironic, chinezul s-a născut subponderal, dar a început să se îngraşe de pe la vârsta de trei luni şi nu se mai opreşte de atunci.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.