spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Cel mai ieftin oraș european pentru un city break. Cât costă o excursie de weekend

- Advertisement -

Atena este cea mai ieftină destinație din Europa pentru un city break, depășind orașe cunoscute pentru prețurile mici, potrivit unei analize citate de The Guardian.

Analiza costurilor turistice pentru vizitatorii britanici efectuată în 20 de orașe populare, efectuată de Post Office Travel Money, a constatat că prețurile în capitala Greciei au scăzut cu 15% din 2021. Astfel, un weekend în capitala Greciei costă 207 lire sterline, față de 218 lire sterline în Lisabona, aflată pe locul al doilea.

Cheltuielile includ două nopți de cazare la hotel pentru un cuplu, mese, bilete la atracții și tarife de transport local. Atena și Lisabona au devansat destinații renumite pentru prețurile mici, precum Cracovia (219 lire sterline), Riga (220 lire sterline) și Budapesta (221 lire sterline).

„Orașe precum Paris, Amsterdam și Veneția pot fi alegeri de top în rândul turiștilor, dar acestea sunt, de asemenea, locuri scumpe de vizitat. Atena și Lisabona sunt la jumătate de preț și oferă o vreme însorită de toamnă, precum și prețuri scăzute. Sfatul nostru pentru turiști este să își facă temele și să verifice prețurile înainte de a rezerva”, a declarat Nick Boden, Post Office Travel Money.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/vacante/cel-mai-ieftin-oras-european-pentru-un-city-break-cat-costa-o-excursie-de-weekend-2069981

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.