2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Cel mai mare incendiu al anului din California continuă să se răspândească. Situația poate deveni „foarte, foarte gravă”

- Advertisement -

Cel mai mare incendiu înregistrat în acest an în California a continuat să avanseze duminică prin regiunile aride ale statului vestic american, alimentat de vântul puternic, distrugând case şi forţând mii de persoane să îşi părăsească locuinţele, conform autorităţilor, informează luni AFP.

Incendiul, denumit „McKinney Fire”, a distrus peste 20.638 de hectare din Pădurea Naţională Klamath, în apropiere de oraşul Yreka din nordul Californiei, a anunţat agenţia de luptă contra incendiilor CalFire.

Acesta este cel mai mare incendiu izbucnit de la începutul anului în California, stat deja afectat în această vară de alte câteva evenimente similare.

Guvernatorul statului, Gavin Newsom, a declarat sâmbătă stare de urgenţă. Potrivit oficialului, incendiul a „distrus case” şi „a ameninţat infrastructuri esenţiale” de la izbucnirea sa, vineri…https://www.digi24.ro/stiri/externe/cel-mai-mare-incendiu-al-anului-din-california-continua-sa-se-raspandeasca-situatia-poate-deveni-foarte-foarte-grava-2032469

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.