Cel mai penal bunic din Iași, condamnat la pușcărie! Petru Mazâlu, prins de 4 ori șofând fără permis! „Profesorul” e celebru pentru infracțiunile din tinerețe!

Unul dintre cei mai cunoscuți infractori din Iași a fost pedepsit din nou de judecători. De data aceasta, cel supranumit „Profesorul” a primit o pedeapsă de 4 ani de pușcărie. Petru Mazâlu a fost prins de 4 ori șofând fără permis

Cel mai penal bunic din Iași a fost condamnat la pușcărie de judecători! Petru Mazâlu a fost prins de 4 ori șofând fără permis! „Profesorul” este unul dintre cei mai cunoscuți infractori din Iași, în special pentru faptele din tinerețe!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat la finele săptămânii trecute pe Petru Mazâlu la pedeapsa rezultantă de 4 ani de temniță, pentru conducere fără permis.

„Instanța menține măsura arestului la domiciliu dispusă față de inculpatul Petru Mazâlu”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Petru Mazâlu, prins de 4 ori conducând o mașină, deși nu are carnet

Acest nou proces al lui Petru Mazâlu a început pe 5 august 2020. Asta, după ce „Profesorul” a fost reținut, arestat preventiv și, mai apoi, arestat la domiciliu, de pe 16 iulie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie l-au acuzat pe cel mai penal bunic din Iași că, pe 7 iunie 2018, 18 decembrie 2019, 11 și 16 iulie 2020, a condus un autoturism, deși nu are permis. … https://www.bzi.ro/cel-mai-penal-bunic-din-iasi-condamnat-la-puscarie-petru-mazalu-prins-de-4-ori-sofand-fara-permis-profesorul-e-celebru-pentru-infractiunile-din-tinerete-exclusiv-4093137?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ