28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

Cel mai scump accesoriu purtat de Kate Middleton. Un om normal trebuie să muncească 2.000 de ani să şi-l poată permite

Kate Middleton este cunoscută nu doar pentru alegerile cu mult bun gust făcute în materie de vestimentaţie, dar şi pentru faptul că apelează des, în materie de accesorii, la opţiuni accesibile oricui şi nu se dă în lături din a purta cercei de câteva lire, de exemplu. Însă Kate are acces şi la bijuterii scumpe, unele dintre ele costând zeci de milioane de euro. Cel mai scump accesoriu purtat vreodată de ducesa de Cambridge are o poveste fascinantă.

Kate Middleton a fost surprinsă purtând şi accesorii extrem de ieftine, dar a purtat şi coliere şi cercei ale căror sume dau unui om normal palpitaţii. Este şi cazul celui mai scump accesoriu purtat vreodată de soţia lui William, un colier a cărei valoare se ridică la peste 79 de milioane de euro. Este vorba despre colierul Nizam of Hyderabad.

Colierul, cadou de nuntă de la un şef de stat din India

Bijuteria poartă numele conducătorului statului Hyderabad, care acum face parte din India. Ea a fost dăruita Reginei Elisabeta a II-a în 1947, drept cadou de nuntă. Conducătorul statului indian a făcut colierul pe comandă, la Cartier şi a lăsat-o pe Elisabeta să aleagă ce diamante şi-a dorit ea…https://click.ro/actualitate/international/cel-mai-scump-accesoriu-purtat-de-kate-middleton-564294.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here