2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Cel mai tare hoț din România! A jefuit o casă și a îngropat televizorul furat

- Advertisement -

Scene desprinse din filme s-au petrecut în Buzău. Vorbim despre cel mai tare hoț. Acesta a dat o spargere de zile mari dar finalul nu prea l-a avatajat. Oamenii legii l-au găsit, iar bunurile furate au fost recuperate.

Hoțul a jefuit o casă din care a sustrass mai multe bunuri. Pentru a scăpa mai repede de bunurile furate şi de oamenii legii, bărbatul în vârstă de 43 de ani le-a ascuns în pământ.

Un bărbat a sustras mai multe obiecte pe care le-a îngropat

Bărbatul domiciliat în localitatea Baltă Albă din Buzău a crezut că va da lovitura vieţii lui. Acesta ştia despre o locuinţă că este nelocuită în perioada sărbătorilor de iarnă. Bărbatul înarmat cu multă speranţă a intrat în locuinţa respectivă de unde a sustras mai multe bunuri printre care şi un televizor LED. Pentru a scăpa, pentru moment, de marfa furată, bărbatul în vârstă de 43 de ani a îngropat bunurile. Oamenii legii şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat o percheziţie în locuinţa bărbatului. În cele din urmă, bărbatul și-a recunoscu fapta şi le-a indicat oamenilor legii locul în care a ascuns bunurile. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în fața magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă:

„Fapta a fost sesizată poliţiei în data de 06 ianuarie a.c., de către o femeie în vârstă de 70 de ani care avea grijă de locuinţă, proprietara fiind plecată. Din verificări s-a stabilit faptul că bănuitul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, în perioada 24 decembrie 2020 – 06 ianuarie 2021 ar fi pătruns într-o locuinţă din localitatea de domiciliu prin forţarea sistemului de închidere şi ar fi sustras mai multe bunuri”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău. …https://www.bzi.ro/cel-mai-tare-hot-din-romania-a-jefuit-o-casa-si-a-ingropat-televizorul-furat-4105715?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.