-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Cel puţin cinci oameni de afaceri ruşi au murit în condiţii suspecte în doar trei luni. Care era legătura dintre ei

- Advertisement -

Cel puţin cinci oameni de afaceri ruşi proeminenţi s-ar fi sinucis de la sfârşitul lunii ianuarie, iar trei dintre ei omorându-şi membrii familiilor înainte de a-şi lua viaţa. Patru dintre ei erau asociaţi cu gigantul energetic de stat rus Gazprom sau cu una dintre filialele sale.

Un director executiv de top de la Gazprom a fost găsit mort în cabana sa din satul Leninski, în apropiere de Leningrad, la 30 ianuarie 2022, potrivit presei de stat ruse RIA Novosti, relatează CNN.

RIA a raportat că la faţa locului a fost găsit un bilet de adio şi că anchetatorii investighează moartea ca fiind o sinucidere. Radiodifuzorul naţional rus RenTv a identificat bărbatul drept Leonid Shulman, şeful departamentului de transport al Gazprom Invest.

La doar o lună după aceea, un alt director de top de la Gazprom a fost găsit mort în acelaşi sat. Alexander Tiulakov a fost găsit mort în garajul său pe 25 februarie, potrivit Novaya Gazeta, un ziar rus independent. Novaya Gazeta a raportat că bărbatul s-ar fi sinucis.

Citeste mai mult: adev.ro/rb5ixh

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.