1.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Cele mai bune jocuri ca la aparate online inspirate de desene animate

- Advertisement -

Creatorii celor mai bune sloturi online par să nu rămână niciodată fără idei de desene animate. Desenele animate sunt create pentru a fi distinctive și memorabile. O temă într-un joc de păcănele este folosită de cele mai multe ori pentru a distinge jocul de altele din acest gen și pentru a-l face să iasă în evidență din mulțime. Este uniunea perfectă.

Astfel, sloturile cu teme de desene animate au devenit un fel de subgen de jocuri de noroc de cazinou. Am alcătuit o listă cu cele mai bune sloturi cu desene animate, dacă sunteți curioși cum arată acestea și care sunt.

Nu uitați că această listă nu este prezentată într-o anumită ordine. Este o simplă selecție de sloturi online de top care au ca punct central personaje de desene animate. Cu un bonus superbet poți și tu să le încerci fără să depui din proprii bani!

Pink Panther de la Playtech

Vom începe cu o alegere simplă: slotul online bazat pe desenul animat care este bazat la rândul lui pe o serie de filme comice. Cu toate acestea, acest joc Playtech din 2010 este de fapt destul de precis față de materialul sursă. Atât designul interfeței, cât și personalitatea Panterei titulare, sunt perfecte.

Din punct de vedere mecanic, este irelevant. Jackpotul progresiv de pe slotul Pink Panther este cea mai semnificativă caracteristică a acestuia. Din acest motiv, există șansa unor câștiguri enorme în detrimentul unei profitabilități generale reduse.

South Park de la NetEnt

Nu există un loc mai bun pentru a începe atunci când discutăm despre desene animate pentru adulți decât cu South Park. Nimic nu se compară cu acest show, care a fost difuzat mai mult de 24 de sezoane la rând. Cu milioane de urmăritori din întreaga lume, South Park a produs o gamă largă de bunuri licențiate de-a lungul anilor. Totuși, jocul de aparate South Park este încă foarte memorabil. Ceva despre întreaga poveste pare pur și simplu să se potrivească împreună cu sloturile.

În orice caz, prezentarea este cu adevărat fidelă originalului, putând să ne bucurăm de cele mai memorabile personaje din South Park încercând să lovim câștiguri uriașe!

Top Cat de Blueprint

Puține lucruri sunt la fel de bine apreciate de entuziaștii de sloturi ca jackpoturile progresive. Top Cat este, fără îndoială, cel mai mare joc progresiv cu tematică de desene animate disponibil online. Este logic. Promisiunea unui premiu progresiv este modalitatea ideală de a împacheta escrocheriile de îmbogățire rapidă ale pisicilor de pe aleea Manhattanului.

Big Bad Wolf de Quickspin

Unii oameni ar putea crede că prin includerea acestei intrări, încălcăm tematica acestei liste, dar ar trebui totuși să jucați acest slot. Povestea celor trei purceluși și a Lupului cel Mare și Rău este bine cunoscută de toți. Chiar dacă adaptarea Disney nu este cea mai cunoscută, aceasta a câștigat un premiu Oscar.

Acestea fiind spuse, Quickspin i-a dat acesteia propriul său joc. Împreună cu un aspect distinctiv, are o tonă de caracteristici și o rată RTP remarcabilă. Pentru cei care nu știu, asta implică faptul că aveți o șansă mai mare de câștig!

Dwarfs Gone Wild de Quickspin

Iată o altă strategie. Ce se întâmplă dacă un dezvoltator a decis să ia nimic mai mult decât conceptul unui personaj de desene animate și să o ia razna cu el? Cu colecția lor online, care s-a bazat (vag) pe Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, Quickspin a făcut exact asta.

Acești pitici sunt orice, dar nu sunt somnoroși și morocănoși. Deși există inspirație, Quickspin a decis să creeze o distribuție complet nouă de personaje convingătoare. Recomandăm tuturor să încerce slotul online Dwarfs Gone Wild, deoarece este un joc intrigant atât din punct de vedere filosofic, cât și mecanic.

Family Guy de la IGT

Puține desene animate, poate chiar și Simpsons, pot rivaliza cu Family Guy al lui Seth McFarlane în ceea ce privește impactul și influența. Acesta a fost imitat de multe desene animate în trecut, dintre care majoritatea au eșuat teribil.

Jocul de păcănele IGT din 2015 încearcă să încorporeze umorul distinctiv într-o structură de slot online și, în mare parte, reușește. Slotul Family Guy este un titlu general excelent, deși telespectatorii programului de lungă durată se vor bucura probabil cel mai mult de el.

Concluzie

Acestea sunt sloturile cu tematică din desene animate pe care trebuie să le încercați. Vă urăm spor la câștiguri!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Articolul asta e pe bune, nu mai aveti subiecte?
    Pe cand se termina santierul in Vaslui, avem vreo data de finalizare? Vara am inghitit praf iar toamna o sa inotam prin noroaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.