19.9 C
Vaslui
29-sept.-2022

Celebru psiholog criminalist, reacție dură după crima de la Huși: „Treziți-vă! Intrați și modificați legile, faceți legi constructive”!

- Advertisement -
Dr. Tudorel Butoi

REACȚII…. Crima de la Huși continuă să stârnească rumoare în oraș, mai ales printre oamenii care locuiesc singuri și au ajuns să stea cu teamă în propriile locuințe! Dar vestea tragediei comise de individul care, cu puțin timp înainte, batjocorea la modul public uniforma de polițist, rămânând, totuși, liber pe străzi, a ajuns și la nivel național, iar la vederea imaginilor, celebrul psiholog criminalist prof. univ. Dr. Tudorel Butoi a avut o reacție fulminantă. „Trebuie introdusă pedepsirea oricăror forme de persiflare a organelor de Poliție prin mass-media, prin TV, prin online, prin filmări de către cetățenii gură-cască”, a spus prof. univ. Dr. Tudorel Butoi. Celebrul psiholog criminalist, aflat în legătură telefonică directă pe un post național de televiziune, unde fusese invitat să comenteze cazul ucigașilor de la Huși, s-a adresat fără menajamente celor care fac legi și care lasă asemenea indivizi să batjocorească instituția în care lumea își pune, totuși, încrederea pentru siguranța vieții. „Băi, treziți-vă! Treziți-vă! Și intrați și modificați legile, faceți legi constructive”, a spus Tudorel Butoi, scandalizat de imaginile cu Gheorghiu echipat cu haina statului și făcând când scenete pentru TikTok, când „descinderi” la păcănele, de unde era dat afară de către ceilalți clienți.

Marel Gheorghiu

„Este sistemul juridic bolnav! Sanogeneza, în țara asta a noastră este în colaps. Această caterincă, jmechereala asta, ușurința asta cu care intri în relații de „harneală” cu polițiștii trebuie condamnată! Trebuiește imediat introdus în lege un articol care să prevadă sancțiunea pentru împiedicarea organelor de Poliție în aplicarea legii și, un alt articol, pedepsirea oricăror forme de persiflare a organelor de Poliție prin mass-media, prin TV, prin online, prin filmări de către cetățenii gură-cască, ce stau și se uită la evenimente.. Ia, să le tragi ăstora câte un an, cel puțin, de pușcărie, pentru că, să nu vă prindă mirarea, că ăstora doi, care au comis ce au comis, o să le dea arest la domiciliu. Sau o să le dea libertate supravegheată. Și aceste lucruri nu mai intimidează pretabilii. Nu mai au efect preventiv, nu mai aduc satisfacție victimelor. Deci, profit de faptul că vorbim, să adresez un apel, un îndemn, o rugăminte sistemului juridic din țara asta, oamenilor politici: băi, trezirea! Treziți-vă! Și intrați și modificați legile, faceți legi constructive pentru Poliție. Și băgați arestul preventiv ca regulă”, a spus prof. univ. Dr. Tudorel Butoi.

Vecinii de pe str. Ștefan cel Mare spun că cei doi frați criminali ar fi fost însoțiți de o femeie în noaptea atacului. Ea ar fi rămas în stradă, la pândă

Între timp, la Huși se discută despre femeia care, se pare, ar fi fost complice la tâlhăria pusă la cale de cei doi frați, Marcel și Valentin Gheorghiu. O femeie, spun oamenii din zonă, a rămas afară, la pândă, în momentul în care cei doi au escaladat fereastra mică a băii de la garsoniera de pe strada Ștefan cel Mare. Despre ea, anchetatorii, deocamdată, nu au comunicat nimic. “Marcel avea o iubită de ceva timp, o femeie amărâtă, cine știe pe unde a găsit-o. Umbla pe aici cu ea, treceau pe stradă de mână. Lătrau câinii după ei. În noaptea aceea era cu ei. Ea rămăsese în stradă. Toată lumea spune acest lucru. Polițiștii trebuie să știe. Cu siguranță și ea a fost identificată, ca să spună cum și-au plănuit acești frați atacul. Ne e frică să mai stăm în case, orice s-ar spune. Chiar dacă îi știm arestați, poate mai sunt asemenea creaturi, slobode pe străzi. Poliția ar trebui să fie mai fermă ca până acum și să aibă toleranță 0 pentru asemenea barbari”, spun oamenii de pe strada Ștefan cel Mare, vecini cu locuința în care a fost ucis Nicușor Stoianov, tânărul de 29 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Asa ar fi normal, daca Politia ar fi ceea ce trebuie sa fie, intr-un stat de drept. Dar cum foarte multi politisti sunt, de fapt, infractori, luarea lor lamisto e nimica toata. Ce-ar fi vrut celebrul psiholog, sa-i laudam pe nenorocitii aia de jandarmi si politisti care, la ordinul politicienilor platiti de Chevron, au nenorocit cu bataia femei, batrani si copii la Pungesti, doar pentru ca acei oameni indrazneau sa-si apere viata, sanatatea si proprietatea? la noi, politistul nu e aparator al drepturilor si libertatilor cetatenilor, ci OPRESOR! Drept urmare, de ce sa-l respecti, si de ce sa nu-l batjocoresti?

  2. Ideea este că un personaj care ia în derâdere uniforma de stat, care implică autoritate, ia în derâdere și persiflează și legile care trebuie respectate de către toți cetățenii. Nu este vorba în discuție de anumite cazuri de corupție care estropiază toate domeniile, ci despre faptul că acest individ nu respecta reguli, legi, norme de conviețuire și sfida ceea ce reprezintă în sine uniforma de polițist și nu trebuie confundat ceea ce semnifica ea cu persoanele care o poarta, deoarece sunt legi care să sancționeze pe cei corupți / nedemni sa o poarte. Ceea ce este îngrozitor, este faptul că victima era bărbat, era tânăr, avea de aparat familia sa, dar cei în vârstă, bolnavi, neputincioși cum ar trebui să se apere de asemenea scelerați???!

  3. Abuzurile şi şmechereala de orice formã a polițiştilor care au legãturi directe sau indirecte cu infractori care te fideazã pe fațã crezându-se cu spatele asigurat de cãtre piliție şi nu numai, nu ar trebui condamnați şi dați afarã din sistem??? Sunt mulți care întrunesc aceste elemente constitutive sãvârşirii acestor infracțiuni.
    Pumnii lui Old Shatterhand sã fie în fãlcile lor.

  4. Alt nebun care e bagat in seama de toate televiziunile.Nu e singurul. Auzi la el „Trebuie introdusă pedepsirea oricăror forme de persiflare a organelor de Poliție prin mass-media, prin TV, prin online, prin filmări de către cetățenii gură-cască”. Da ce are ma organul de ancheta de trebuie protejat de camerele de filmat ale cetatenilor? E timid, cumva? Doar in tari gen Coreea de Nord, China, Rusia mai sunt legi de genul asta in care nu ai voie sa filmezi organul. Dar de la comunistul asta nu te poti astepta la mai putin.

    • Ideea este că un personaj care ia în derâdere uniforma de stat, care implică autoritate, ia în derâdere și persiflează și legile care trebuie respectate de către toți cetățenii. Nu este vorba în discuție de anumite cazuri de corupție care estropiază toate domeniile, ci despre faptul că acest individ nu respecta reguli, legi, norme de conviețuire și sfida ceea ce reprezintă în sine uniforma de polițist și nu trebuie confundat ceea ce semnifica ea cu persoanele care o poarta, deoarece sunt legi care să sancționeze pe cei corupți / nedemni sa o poarte. Ceea ce este îngrozitor, este faptul că victima era bărbat, era tânăr, avea de aparat familia sa, dar cei în vârstă, bolnavi, neputincioși cum ar trebui să se apere de asemenea scelerați???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.