spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Celebrul Sergiu Florea, studentul condamnat la douã decenii de închisoare, ar putea gusta libertatea la Vaslui

- Advertisement -

DECIZIE…Condamnat la 19 ani si 8 luni de închisoare cu executare dupã ce si-a ucis si transat victima, fostul student la medicinã din Timisoara poate gusta libertatea de la Vaslui. Condamnat în 2009 pentru oribila crimã, fostul student a fãcut cerere de liberare conditionatã din Penitenciarul Vaslui, loc unde a ajuns în urmã cu câteva luni. În primã instantã, cererea sa a fost respinsã, dar Florea mai are o sansã în fata magistratilor Tribunalului Vaslui.

În 2009, o crimã oribilã, petrecutã într-un cãmin studentesc din Timisoara, avea sã oripileze opinia publicã. Condamnat la 19 ani si 8 luni de închisoare, Sergiu Florea avea sã înceapã un periplu din penitenciarele de maximã sigurantã din tarã pânã când, în urmã cu mai bine de un an, judecãtorii i-au acceptat cererea de trecere de la regim închis, la regim semideschis. Cum pentru multi detinuti celebri Penitenciarul Vaslui e un loc exclusivist printre penitenciare, Florea reuseste în urmã cu câteva luni sã ajungã la Vaslui, de unde face si prima încercare de eliberare conditionatã. Deocamdatã, magistratii Judecãtoriei Vaslui au respins cererea formulatã, dar decizia acestora nu este definitivã astfel cã, ultimul cuvânt îl vor avea, peste câteva zile, judecãtorii Tribunalului Vaslui. Sergiu Florea a fost condamnat la închisoare dupã ce a fost gãsit vinovat de o crimã oribilã. Mai exact, în august 2009, tânãrul student a ucis si apoi a transat un bãrbat de 65 de ani în cãminul Facultãtii de Medicinã Timisoara, împreunã cu prietena lui de atunci, Carmen Bejan. Cadavrul a fost gãsit apoi câteva zile mai târziu, în portbagajul unei masini parcatã în parcarea Facultãtii.

Între timp, Carmen Bejan a fost deja eliberatã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Să ia legătura cu Onilă , poate ii pune o vorba bună la domn’ judecător. Apoi poate îl face preot, ca violatori au la Episcospie, cred ca le-ar prinde bine și un criminal. Mai ales că e „celebru” după cum îl numește sfințenia asta de ziar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.