23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Centru de Sănătate Mintală modern, la Bârlad, în curtea Spitalului de Psihiatrie! (FOTO)

ACHIZIȚIE… Cele șase containere trebuie să fie echipate cu instalație electrică, sanitară, de încălzire, de comunicații telefonice și internet.

LICITAȚIE… Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad a scos la licitație pe SICAP achiziționarea a șase Containere mobile cu utilizare specială, pentru un nou Centru de Sănătate Mintală (CSM). Până acum, consultațiile se acordau la etajul 1, în incinta Pavilionului TBC, sector Psihiatrie, și era foarte dificil de acordat consultații și de realizat trasee medicale funcționale. “CSM se va muta cât de curând în containere metalice similare celor în care funcționează Pavilionul Administrativ. În acest sens, am declanșat procedura de achiziție a șase astfel de containere”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

Pe data de 8 aprilie, reprezentanții Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad au publicat pe SICAP anunțul privind achiziția celor șase containere mobile în vederea amenajării CSM. Valoarea acestora este de 176.470,56 lei fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 18 aprilie, ora 15.00. Acestea vor fi evaluate din punct de vedere tehnic și financiar, criteriul de atribuire al contractului fiind prețul cel mai scăzut.

După cum se menționează și în caietul de sarcini, cele șase containere trebuie să fie echipate cu instalație electrică, sanitară, de încălzire, de comunicații telefonice și internet. Fiecare va avea o lungime de 6 metri și o lățime de 3 metri, ferestre, grupuri sanitare (toate vor avea lavoar și boiler de 5 litri, iar două dintre ele vor avea și WC).

Pentru a optimiza circuitele funcționale din secția de Psihiatrie care are 60 de paturi în structură, și a respecta numărul de paturi în saloane, și pentru a suplimenta numărul de grupuri sanitare pentru pacienți, este necesară achiziția a 6 containere în care să relocam Cabinetul de Sănătate Mintală”, a precizat pentru Vremea Nouă, Ciprian Cosmn Feraru, managerul spitalului bârlădean. De asemenea, adăugăm că cei 176.470,56 lei fără TVA, necesari pentru achiziționarea celor 6 containere speciale sunt asigurați de CLM Bârlad, din fonduri locale.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here