Cerbul de Aur 2020 s-a anulat

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune a decis să renunţe la organizarea ediţiei de anul acesta a festivalului Cerbul de Aur de la Braşov.

Într-un comunicat, Doina Gradea, preşedintele-director general al TVR, a transmis: „Nu a fost o decizie luată cu uşurinţă, mai ales în contextul în care ediţia din acest an ar fi fost una aniversară, a XX-a, şi s-ar fi bucurat de o strălucire aparte. Însă, după discuţii în cadrul TVR şi cu partenerii locali, am ajuns la concluzia că nu ne dorim să facem compromisuri care să afecteze amploarea şi imaginea evenimentului sau să genereze vreun risc la nivelul sănătăţii publice.

Vom marca, însă, acest moment din istoria Cerbului de Aur cu un eveniment de televiziune care, pe de-o parte, să atragă atenţia publicului asupra istoriei atât de bogate a festivalului şi, pe de altă parte, să promoveze muzica românească de calitate”.

Hotărârea a fost luată şi în contextul în care partenerii de tradiţie ai festivalului, autorităţile locale din Braşov, făcuseră publică intenţia de a anula procedurile pentru organizarea unui număr de evenimente, printre care şi Cerbul de Aur.

https://www.bzi.ro/cerbul-de-aur-2020-s-a-anulat-3962174?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ