2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Cercetat penal pentru că avea dreptul de conducere suspendat

- Advertisement -
NU I-A MERS… Un moldo-român s-a ales cu dosar penal pentru că nu avea dreptul de a conduce! Acesta avea permisul suspendat!

BELEA… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova care a fost depistat conducând autoturismul propriu, deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În ziua de 02 octombrie a.c., în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, bărbatul, cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând propriul autoturism. La controlul de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de circulație la data efectuării verificărilor. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.