11.1 C
Vaslui
26-mart.-2023

Cercetați pentru proxenetism și șantaj, reținuți de polițiști

- Advertisement -

La data de 01 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 2 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxentism și șantaj.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna ianuarie 2022, doi tineri ar fi șantajat o tânără cu distribuirea unei filmări compromițătoare cu aceasta și ar fi determinat-o, astfel să practice, în perioada 20-28 ianuarie a.c., prostituția în folosul lor, pe raza municipiului Iași, în apartamente închiriate în regim hotelier.

În urma percheziţiilor, s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 3.333 de lei, 2350 de euro şi a mai multor telefoane mobile.
De asemenea, cei doi tineri au au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi…https://www.bzi.ro/cercetati-pentru-proxenetism-si-santaj-retinuti-de-politisti-4491017?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.