spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Charterele către Dubai ieftinesc vacanţele în Emiratele Arabe

- Advertisement -

De la sfârşitul lui decembrie până pe 17 februarie vor fi operate curse charter săptămânale către Dubai şi Fujairah. Preţul mediu al unui sejur se ridică la 800 de euro de persoană.

Un zbor către Dubai operat de Tarom costă 450 de euro dacă biletul este cumpărat în această perioadă

Startul vacanţelor în Emiratele Arabe Unite va fi dat înainte de Revelion, când Air Bucharest va opera prima cursă charter către Dubai. Astfel, un sejur de Anul Nou costă aproximativ 840 de euro pentru şapte nopţi de cazare cu demipensiune, la un hotel de patru stele (Excelsior Creek), la care se adaugă taxa de aeroport de 129 de euro, respectiv taxa de viză care costă 80 de euro (ofertă a agenţiei Christian Tour).

Cei care vor mai mult de la vacanţa de Revelion au opţiunea unui sejur în Fujairah, unul dintre cele şapte emirate arabe. Preţul unui sejur în perioada 30 decembrie-6 ianuarie este de aproximativ 1.285 de euro (ofertă Prestige Tours) şi include transportul cu avionul, transferurile, şase nopţi de cazare la cinci stele cu mic dejun, respectiv asistenţa turistică în limba română. La toate acestea se adaugă taxele de aeroport şi de viză.

Începând cu 6 ianuarie şi până pe 17 februarie, agenţiile au pregătit oferte săptămânale, speciale pentru Emirate. Un sejur de şapte nopţi de cazare în Dubai la un hotel de patru stele, cu demipensiune, porneşte de la 686 de euro, la care se adaugă taxele de aproximativ 200 de euro.

Azi plajă, mâine schi

În oferta agenţiilor se găseşte şi circuitul Dubai-Fujairah. Se vor vizita ambele emirate, cazarea va fi la un hotel de patru stele în Dubai şi la cinci stele în Fujairah. Preţul sejurului este de 799 de euro/persoană. „Pentru primele patru nopţi oferim bonus: turiştii plătesc mic dejun şi primesc demipensiune”, spune Mircea Vladu, preşedintele agenţiei de turism Prestige.

După plajă, dacă turiştii vor să testeze „iarna din Emirate”, au la dispoziţie cea mai mare platformă de schi acoperită din lume, de 22.500 mp, în Mall of the Emirates. Resortul Ski Dubai este dotat cu un sistem eficient de izolare care permite păstrarea unei temperaturi de -1 grad Celsius în timpul zilei, respectiv – 6 grade noaptea, când se produce zăpada. Mai mult, există cinci pârtii cu grade de dificultate diferite. Un ski pass pentru două ore costă 49 de dolari, iar unul pentru o zi 82 de dolari. În preţ sunt incluse jacheta, pantalonii, şosetele, schiurile, beţele şi clăparii.

Contra cost (40 de dolari pe oră), turistul poate lua lecţii de schi. Persoanele care preferă alte sporturi de iarnă pot practica bobul sau snowboardul. Pentru distracţie, cea mai potrivită este Peştera Snow Park, tot din cadrul resortului.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.