spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Chris Pratt a stârnit furia arhitecților după ce a demolat o casă istorică din 1950 ca să-și construiască o vilă imensă

- Advertisement -

Actorul Chris Pratt a stârnit furia specialiștilor în arhitectură după ce s-a aflat că el și soția lui, Katherine Schwarzenegger, au demolat o casă istorică din 1950, pentru a face loc unei vile de peste 1.390 de metri pătrați, scrie The Guardian.

Cuplul a cumpărat anul trecut casa Zimmerman din 1950, proiectată de arhitectul Craig Ellwood, în cartierul Brentwood din Los Angeles, pentru care a plătit 12,5 milioane de dolari. Reședința, care fusese modernizată de Garrett Eckbo, cunoscut ca un pionier al amenajării peisagistice moderne, fusese prezentată anterior în revista Progressive Architecture. Cel mai recent, imobilul fusese locuința Hildei Rolfe, văduva lui Sam Rolfe, co-producător al serialului The Man from Uncle. Un videoclip din 2022 care prezenta arăta o casă luminoasă, bine conservată, cu ferestre mari, podele din lemn și mobilier de la mijlocul secolului trecut.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/chris-pratt-a-starnit-furia-arhitectilor-dupa-ce-a-demolat-o-casa-istorica-din-1950-ca-sa-si-construiasca-o-vila-imensa-2766955

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.