-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Cinci bărbați reținuți la Bârlad, pentru o bătaie de Crăciun!

- Advertisement -

GHINION… Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut ieri cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 37 de ani, din municipiul Bârlad, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

Oamenii legii au documentat și probat activitatea infracțională a celor cinci bărbați, bătaia fiind pe 26 decembrie a.c. în municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în noaptea de 25/26 decembrie a.c., la ora 02.00, în zona străzii Căpitan Grigore Ignat, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor cercetate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, ar fi agresat cinci persoane vătămate (3 bărbați și 2 femei), cu vârste între 23 și 41 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, aceștia ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință din zona producerii agresiunii inițiale pentru a agresa persoanele vătămate.

„Urmare a agresiunilor, persoanele vătămate au suferit leziuni corporale ce vor necesita 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform rapoartelor de expertiză medicală provizorii emise de către medicii legiști. La data de 29 decembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii împrejuărilor producerii infracțiunilor cercetate, stabilirii participanților și probarea întregii activități infracționale a acestora”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

CITIȚI AICI DESPRE BĂTAIE: https://www.vremeanoua.ro/macel-cu-topoare-si-cutite-de-craciun-intre-clanurile-din-barlad/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pe Chelaru cu haita lui de mascați când îl legați, ca e aproape dar nu face nimic, era un post de comunitari dar lau desființat , măcar ii demoralizat nu sa îi omoare, dom primar , paza în cimitir nu este la ghetou nu, piață nu, ce face idiotule și atestatul și pedofilul Chelaru Vasile , ia 8000 și pensie de la stat degeaba, în 2023 poate va vine mintea lla cap

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.