28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cinci felicitări de Crăciun uşor de făcut | VIDEO

Cum mai sunt câteva ore până când cadourile vor ajunge sunt brad, puteţi adăuga valoare şi emoţie darurilor prin felicitări inspirate. Iar cel care va primi cadoul va fi încântat să găsească o felicitare de Crăciun făcută în casă, deoarece aveţi ocazia să o personalizaţi.

Felicitări de Crăciun – 3D cu brăduţ. Pentru prima, aveţi mare nevoie de un compas, aşa că o scurtă vizită la biroul copilului nu ar strica deloc. Urmăriţi video de mai jos, care vă arată pe paşi cum să realizaţi o felicitare cu brăduţ în relief.

Felicitări de Crăciun – bradul dintre pagini. Această a doua idee vine de la Artists Resource, care ne învaţă să facem felicitări de mare efect. Şi ne arată că acolo unde nu e un compas, o farfurie e numai bună. O felicitare superbă, pe care o puteţi realiza în doar 5-10 minute.

Felicitări de Crăciun – îngeraşul. O felicitare plină cu culoare, care stârneşte impresii puternice, dar ceva mai greu de realizat. Wimsical Wendy ne arată cum se poate face (dacă sunteţi talentaţi la desen, puteţi desena îngeraşul; dacă nu – îl puteţi printa)

Felicitări de Crăciun – brăduţ decupat şi fotografia destinatarului (o felicitare uşor de făcut de către copiii). Ideea e simplă, realizarea la fel: prin forma de brăduţ se vede fotografia celui drag.

Felicitări de Crăciun – culoare şi bucurie. Nu vă lăsaţi intimidaţi de aparatul pe care îl foloseşte cel din imaginile de mai jos pentru lipit. Puteţi folosi tubul vostru de lipici – doar viteza va fi mai mică. Succes!

evz.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here