spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc. Fumul şi flăcările urcau pana la etajul 5

- Advertisement -

Incendiu violent în parcarea unui bloc, în apropiere de centrul orașului Galați. Cinci mașini au fost cuprinse de flăcări uriașe. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere.

Cinci maşini au ars în parcarea unui bloc. Alarma a fost dată de locatari, marţi seară, după ce flăcările au cuprins maşinile din parcarea blocului, din apropiere de centrul Galaţiului.

Speriaţi, oamenii au ieşi să-şi mute maşinile.

”Nici nu am putut să văd pe geam ce este afară. Erau pocnituri, bubuituri, iar fumul şi flăcările urcau până la etajul 5. Maşina mea era lângă cea de la care a pornit focul. Cred că de la un scurt circuit”, a spus unul dntre şoferii păgubiţi, potrivit monitorulalaţi.ro.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar în mai puțin de o oră pompierii au reușit să stingă focul.

”La momentul sosirii primului echipaj de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la 4 autoturisme. Acestea au ars aproape în proporţie de 100%. A fost salvat al 5 lea autotrism (e ars rău pe lateral, nu e total salvat) şi din primele informaţii se pare că lângă el s-a declanşat incendiul, dar vântul l-a propagat în direcţie opusă. Se pare ca incendiul a plecat din partea din spate a autoturismului, pe dedesubt”, a precizat lt col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi. …https://www.romaniatv.net/cinci-masini-au-ars-in-parcarea-unui-bloc-fumul-si-flacarile-urcau-pana-la-etajul-5_5882788.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.