1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Cinci rebeli din organizatia PSD Husi si-au permis sã-l înfrunte pe primarul Jan Ciupilan!

- Advertisement -

REZULTAT… Ce surprizã la alegerile organizatiei PSD Husi, unde Sergiu Boeru a câstigat ieri functia de presedinte al organizatiei locale! Rezultatul scrutinului a fost de 184 de voturi în favoarea lui Boeru si 6 voturi în favoarea contracandidatului sãu, Claudiu Romila. Uimirea însã nu vine de la scorul detasat cu care consilierul primarului Ciupilan a câstigat conducerea PSD Husi, ci de la cei… 6 votanti care au ales altfel. Un vot ar putea apartine lui Romila, cã, logic, mãcar singur sã se aleagã, dar celelalte 5? Sã existe în PSD Husi cinci rebeli, cinci neascultãtori, cinci separatisti?! Asta chiar cã e o noutate. Oricum, per total, asa cum s-a anuntat, la Casa de Culturã a orasului, alegerile organizatiei social-democrate au fost completamente libere si juste, iar garantia acestui fapt a fost însãsi prezenta presedintelui Dumitru Buzatu, venit cu încã vreo doi lideri PSD de la judet, ca sã vegheze de la fata locului democratia si legalitatea întregului scrutin.

Asa cum era cunoscut, rezultatului votului secret de la alegerile PSD Husi a arãtat cã noul presedinte al organizatiei este Sergiu Boeru. Votul nu a durat mult, dar a fost convingãtor: 184 de alegãtori în favoarea lui Boeru si 6 în favoarea contracandidatului sãu, Claudiu Romila. Scãzând votul propriu, rãmân, într-adevãr, 5 social-democrati care au crezut cã un om de culturã poate fi seful organizatiei unui partid cu caracteristici mai proletare. Niste trubaduri, niste visãtori, i-ar numi cei care stiu cã profilul de lider consacrat la PSD Husi nu prea e unul cu profunde laturi cultural-artistice, ci vizeazã atuuri ceva mai pragmatice, mai concrete. Cârcotasii au povestit cã, la un moment dat, Claudiu Romila, care se dumirise între timp cã va pierde la mare artã în competitia liberã cu rezultat cunoscut, ar fi vrut sã dea citire unui mesaj personal, menit sã conchidã ditamai competitia internã. Numai cã nimeni nu a avut rãbdare sã îl asculte, asa cã omul, de bun-simt, i-ar fi întrebat pe colegii participanti dacã e cazul sã lectureze pânã la capãt sau sã se lase pãgubas. Colegii însã erau bucurosi de rezultatul votului si, ce-i drept, nu prea mai aveau rãbdare de ideile si de alte aspecte moralicesti, invocate de Claudiu Romila în discursul sãu. Asa cã totul s-a terminat „cu bine si cu liniste”, dupã cum spune o replicã celebrã din piesa lui Caragiale, „O scrisoare pierdutã”.

Teoria conspiratiei si cãutarea cu lumânarea prin organizatie a presupusilor „trãdãtori” aratã cã unii social-democrati de la Husi nu prea stiu de glumã

Faptul cã Sergiu Boeru a devenit presedintele PSD Husi este un fapt, fatã de care nu are nimeni ce comenta, întrucât în „bucãtãria” internã a unui partid viitorul se preparã doar dupã retete proprii. Neîntelegând acest lucru si considerând cã „cineva” are ceva împotriva acestuia, în PSD Husi, în pragul alegerilor s-a generat vâlvã. Cine sã fie cei care au „suflat” presei aspecte din organizatie?! Au fost interogati, telefonati, cãutati, verificati… Degeaba! Pentru cã stirea unor alegeri cu rezultat previzibil nu includea decât mici insertii de umor local, într-o informatie pur constatativã. Teoria conspiratiei si cãutarea cu lumânarea prin organizatie a presupusilor „trãdãtori” aratã cã unii social-democrati de la Husi nu prea stiu nici de treaba presei, nici de…glumã, desi ar trebui. În definitiv, Sergiu Boeru este un presedinte de organizatie care se poate dovedi de perspectivã. De ce sã aibã cineva scopul de a-i face omului procese de intentie, dacã încã nu si-a dovedit mãsura?! Are o anumitã experientã în administratie, a fost consilier local în câteva mandate, plus cã de o vreme, e foarte atent la ce reclamã oamenii în mediul online si reactioneazã. Ceea ce e bine, întrucât s-au vãzut tot mai multe comentarii de genul „bravo, domnule Boeru”, din partea localnicilor care au reclamat diferite probleme edilitare. Practic, nu are nimeni nimic cu consilierul primarului, asa cã „disidentii” care au povestit despre alegerile libere din partid ar trebui sã fie lãsati în pace, cãci ei, spre deosebire de altii, au umor si umorul este, fãrã îndoialã, apanajul oamenilor inteligenti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

39 COMENTARII

  • Am suficiente pe toate gusturile, culorile și preferințele nu duc lipsa de asa ceva și nici de imaginație mai ales mai târziu orgie direct ești sigur/a tu ca sunt bărbat?

  • Ve ți avea2 surprize,prima nu sunt Vasilica și nici alte enumerari care va vin în cap,și doar pseudonimul e noapte albastra nu ce sunt și ve ți fi din nou surprinși.

 1. Fumam pe nas,scoatem pe gură prizam aici în bătătură,sau spus cam multe și cam grele hai sa le digeram în noaptea asta (dc nu vreți sa mi satisfăcuți curiozitatea răilor ce sunteți, va cam plac perversiunile marrrr).Doamne ce îți e și cu viata asta ca la poker, nu mi ați satisfăcut curiozitatea definitiv sunteți un pic masochiști fix pe gustul meu.

 2. Doamne ferește sau ajută suntem rău pe aratura,acum chiar vb pe înțelesul meu mai ales partea cu masturbării sa o detaliezii puțin ca să o înțeleg mai bn,mama mama belea iese la noapte focuri de artificii sau curcubeu pe cerul gurii 😉😉😉 ce genial asa mai vii de acasă trebuia sa scrii porno de la început cu I nu iar place parcă și morții ar învia.

 3. munciti domnilor ,munciti,altii se opereaza singuri de apendicita ,isi scriu mesaje singuri,se masturbeaza ,fac politica ,copii de care nu ii intereseaza,fac manageriat ,avocatura ,aproape tot si nimic ,asa ca la munca cu voi!🤣

 4. Vă chinuie talentul rău de tot,mai practicați dragi doctori ca,poate pe viitor ve-ti deveni poeți, sau nu mai bine reveniți Vă și faceți ce știți mai bine(nu barfitul și rasul ca nu e o meserie ci o faptă cam rea)să munciți. Vă ambalați tare mult când pomenește careva numele dr Popa aveți resentimente, invidie cumva,faceți și voi ceva în folosul comunității sa fiți pomeniți în ziar,de lume sau comentați pe undeva. Alții în județ nu mai sunt de va ți oprit la doctor, e cam cusuta cu ață alba dragi doctori și cam bătător la ochii,dar ma amuză obsesia voastră nesănătoasă fata de individ. Nici nu ma obosesc sa mai neg ca nu sunt pers vostru ca nu au avut Alții câștig de cauză darămite eu.Iar pt dr:Viața trece repede, bucură te de ea.Ramai calm.Totul e până la urmă distractiv.

  • tu de care doctor vorbesti, noaptea piz*i? Noi nu vorbim de niciun doctor. Vasilică de care radem noi pe-aici e de profesie… troscot! Sau bălărie, spune-i cum vrei. N-are treabă cu medicina Vasilică al nostru. Nu știm despre cine vorbești. Bâști !!

 5. El e,dar o face pe victima …e dublura lui 😅,saracul….scrie si poezii ,le compune cand isi bate joc de oameni …da ce teorii ai Vasilica ,cine nu te cunoaste ar tinde sa si creada …

 6. Dar cei care au70-80ani ce sunt tuton-camoni?Vârsta de35-45 este considerată pragul maturității (ca mai sunt și excepții da ca și pădurea cu uscăciunea ei),deci sunt bărbații în floarea viet,tineri,maturității,capabili și responsabili.Ce vă mai miră viața dr Popa dar alții mai celebrii le fac vârf, nu dau nume sa nu ma trezesc cu vreo plângere penală. Eu nu înțeleg de ce prezintă atâta interes viața personală, sociala a Doctorului pt voi?Va încălzește cu ceva?Va ia durerea cu mâna, greșelile altora sau voi îi faceți și mai cu vârf decât dr Popa?Am înțeles ca pt amuzament,caterinca și panorama dar parca sunt prea duse la extreme și încep sa,semene și la voi cu o mica obsesie și nebunie, mda ce e mult strică. Dc vreți sa va distrați faceți pamflet cu,carisma,bun gust,sau de ce nu poezie la astea va poate ajuta Doctorul ca,chiar știe sa scrie poezii,am impresia câteodată ca sunt ca,la țară pe marginea șanțului barfind, bucurându-ne de greșelile, imperfecțiunile lu X,Y,Z,vorba aceea:Râdem unul de altul și dracu’ rade de noi.Mai bn sa ne purtam nouă de grijă pe vremurile astea,ca fiecare v om ajunge acolo unde n ea fost dat sa fim.

  • Eminescule !!! baga o poezie te rugam !!

   ,,În vremea asta Cătălin,
   Viclean copil de casă,
   Ce umple cupele cu vin
   Mesenilor la masă,

   Un paj ce poartă pas cu pas
   A-mpărătesii rochii,
   Băiat din flori şi de pripas,
   Dar îndrăzneţ cu ochii,

   Cu obrăjei ca doi bujori
   De rumeni, bată-i vina,
   Se furişează pânditor
   Privind la Cătălina.,,

  • Eminescule !!! baga o poezie te rugam !!

   ,,În vremea asta Cătălin,
   Viclean copil de casă,
   Ce umple cupele cu vin
   Mesenilor la masă,

   Un paj ce poartă pas cu pas
   A-mpărătesii rochii,
   Băiat din flori şi de pripas,
   Dar îndrăzneţ cu ochii,

   Cu obrăjei ca doi bujori
   De rumeni, bată-i vina,
   Se furişează pânditor
   Privind la Cătălina.,,

  • ,,Doctorul ca,chiar știe sa scrie poezii,,!!
   Asta e de la Marin Sorescu pentru Vasilica !!

   Părăsiți pe gânduri, câini dezmoșteniți,
   Scrutează cerul și așteaptă-n van.
   Stăpânii i-au uitat, proptind grăbiți,
   Pe ușa-nchisă câte-un bolovan.

   Ps : orice asemanare cu realitatea este absolut intamplatoare

 7. Acest Vasilica isi inchipuie ca face si politica pesemne ,domnilor politica inseamna o intreaga filozofie nu ce se face pe la noi prin Romania , nu mai spun de judetul Vaslui ….

 8. Oierule, cei pe care i-ai enumerat sunt semi-mosnegi 😀 ))))) Hahahhahaha
  La 35 – patrujde ani, cu ocphii pe-acasa, cu par la nas si la urechi, etc, esti coscogea semi-mosneagul
  Cum tineri? Care tineri? Tanar esti pana in 30 de ani. Semi-mosnegoii astia tu ii consideri tineri? In ce univers paralel?
  Duhnesc a mahoarca si a alcool, le zic copchii sarumana nene, si tu le zici tineri???? Socant 😀 )))))))

 9. Faceti voi haz, dar PSD-ul are tineret garla și din pacate pentru alte partide, tineret de marca. Popica, Popa, Boeru, Cazacu, Ghetu, Barbu, Dumitras. Baieti descurcareti care ii duce bibilica la treburi. Restul ce au?! USR-ul o adunatura de cordoi, PNL-ul fara tineri remarcabili inafara de domnul deputat Polak, iar de AUR nu cred ca putem discuta….

  • Ce tineret garla visezi?
   1.Popica noroc de averea socrului, altfel e 0 barat. Macar stie sa se exprime. E un atu si asta
   2. Popa? Care Popa? Chirurgul? Omul nu stie nici medicina, nici politica
   3. Boeru e bun dar nu e cunoscut
   4. Cazacu e alt politician de marca, lui ii plac mai mult femeile decat politica
   5. Ghetu invata politica lui Buzatu, daca vrea sa reuseasca in politica are nevoie de alt profesor
   6. Barbu? El saracul incearca pe toate mijloacele sa iasa in evidenta, dar cand o faci fortat nu da rezultate. Nu-l vad prea departe
   7. Cine e Dumitras?

   • Vasilică, lingău de coorte veche, știe să înjure, că dânsul e ”entelectual” fundului de coor. Un grotesc, un gregar, din cauza căruia medicii din SJU vaslui au amenințat că își dau demisia în bloc dacă îl prind prin spital, pe la ei 😀 )))) AȘA CEVA??? Să fii atât de REPUGNANT, încât să refuze proprii colegi să te vadă prin preajmă? Bineeeee, colegii!!
    Am auzit că a încercat să se transfere la Morgă, dar cică l-au obligat să dea examen pe o disecție de anus și, în loc să evalueze anatomic, a mâncat proba de laborator!! Cum , bă, să fii picat și la Morgă, non-valoare neexprimată ce ești !! 😀 )))))
    PS – Mai râdem și noi de Vasilică, personajul complet imaginar și repulsiv, înjurător, grohăitor, care nu plătește pensie alimentară decât cu portăreii la ușș. Pleosc!!! Cum popririle cum stăm??? hahahhahahah!!!

    • Singurul care rade și nu se oprește din prostie ești tu privește spre viitor cum face Doctorul nu mai rămâne blocat în trecut de bine de rău pt dansul viata merge înainte și cu perseverenta își vede de treaba dansului. Dar în schimb alții freacă menta sau arde gazul de pomana pe aici.

     • Pensia alimentară, Vasilică, trebuie plătită din conștiință, Vasilică! Pe bune.
      Copiii nu trăiesc cu aer și nici cu procese. In general vorbind. Oleacă de rușine. Că mai râdem , mai glumim, aia e, doar ești un personaj imaginar, închipuit, fără corespondent în realitate și, Doamne ajută, să rămâi așa. Politicianul de troscot, Vasilică, este un personaj imaginar! E clar! Orice asemănare cu vreun om real e doar o PURĂ coincidență! Pură și nedorită coincidență. Că oamenii reali muncesc pentru copiii lor. Închipuiții uită că-i au. 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.