Cinci șantiere din Capitală, posibile focare de Covid-19! Patronii, foști condamnați la închisoare

Aproximativ 100 de muncitori din Nepal sau India sunt blocați pe un șantier de construcție din zona Metalurgiei din Capitală, după depistarea unui focar de coronavirus.

În momentul de faţă, 32 de muncitori au fost confirmaţi pozitiv cu noul tip de coronavirus. Aceştia sunt internaţi şi primesc deja îngrijire medicală în spitalele, care tratează cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 din Capitală.

„Sunt peste 200 de angajați, dintre care 38 de cetățeni indieni, dar evidență trebuie să ne-o dea angajatorul, pe care nu l-am găsit la fața locului. (…) Din primele informații, cei infectați sunt din India, dar urmează să avem o evaluare completă. Avem în primul rând o problema de sănătate, iar DSP deja e implicată pentru a găsi soluții. Nu vreau să mă antepronunț, aștept raportul ITM București, m-am asigurat că are toate condițiile să facă o primă verificare. Raportul se va axa, în mod evident, pe condițiile de muncă, pe existența sau nu a contractelor de muncă”, a transmis ministrul Muncii, Violeta Alexandru. ….https://evz.ro/cinci-santiere-din-capitala-posibile-focare-de-covid-19-patronii-fosti-condamnati-la-inchisoare.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ