31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cine a fost tatăl biologic al lui Marylin Monroe. Identitatea bărbatului, dezvăluită la 60 de ani de la moartea divei

Marilyn Monroe a fost una dintre cele mai mari dive de le Hollywood, dar viaţa ei a fost una grea. Pe numele său real Norma Jeane Mortenson, ea a fost afectată de faptul că nu şi-a cunoscut niciodată tatăl. Identitatea bărbatului a fost dezvăluită recent, într-un nou documentar despre viaţa lui Marilyn.

Marilyn Monroe a fost crescută doar de mama sa şi a trăiat toată viaţa cu durerea de nu îşi fi cunoscut tatăl biologic. Un nou documentar, “Marilyn, Her Final Secret”, care va fi lansat în luna iunie, în Franţa, face lumină în acest caz. Documentarul prezintă o anchetă, în care este dezvăluită identitatea tatălui real al lui Marilyn, notează okmagazine.ro.

Cum a fost descoperită identitatea tatălui bilogic a lui Marilyn

Investigaţia pentru a se afla identitatea tatălui biologic al lui Marilyn Monroe a fost făcută de un expert de genetică din sudul Franţe, Ludovic Orlando. El a folosit o mostră de păr luată de la Marilyn, dar şi o mostră de saliva de la un strănepot al lui Charles Stanley Gifford, cel care ar fi tatăl real al actriţei…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/marylin-monroe-tata-biologic-513258.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here